BMW lucreaza deja la o versiune imbunatatita. Noua masina a fost surprinsa in teste cu interiorul la vedere

  • BMW pregateste lansarea unui Seria 5 Facelift
  • Prototipul surprins in teste vine cu modificari exterioare si interioare
  • Debutul oficial e programat pentru urmatoarele luni
Distribuie pe Facebook

Lansarea oficiala ar putea avea loc, cel mai devreme, inainte de sfarsitul lui 2019, potrivit ultimelor informatii neoficiale.

Doar trei ani si cateva zile au trecut de la prima aparitie in public a actualei Seria 5, insa BMW nu pierde vremea si lucreaza deja la o versiune imbunatatita a masinii care concureaza cu Audi A6 si Mercedes E-Class. Surprinsa de curand in teste, aceasta...

... vine cu blocurile optice si spoilerele fata / spate camuflate complet, semn ca aici vor fi operate cele mai semnificative modificari.

BMW Seria 5 Facelift - Poze Spion

Acelasi prototip al viitorului BMW Seria 5 Facelift a fost fotografiat inclusiv la interior, acolo unde putem observa si noile instrumente de bord digitale ale companiei. Schimbarile continua la nivelul comenzilor de pe volan si sistemului de infotainment.

Sub capota, versiunea imbunatatita a masinii care concureaza cu Audi A6 si Mercedes E-Class ar putea veni fara modificari majore.

Totusi, daca ultimele zvonuri se adeveresc, BMW va completa oferta de motorizari a actualei Seria 5 cu un nou sistem de propulsie plug-in hybrid, mult mai potent decat cel de pe 530e. Acesta ar urma sa dezvolte undeva in jurul a 388 de cai putere.

Intr-un final, tinem sa amintim si data lansarii oficiale, care se speculeaza a fi... fie sfarsitul anului in curs, fie inceputul decadei viitoare.

BMW Seria 5 Facelift - Poze Spion

BMW Seria 5 Facelift - Poze Spion

BMW Seria 5 Facelift - Poze Spion

BMW Seria 5 Facelift - Poze Spion

BMW Seria 5 Facelift - Poze Spion

Sursa Foto: Carscoops

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze BMW Seria 5 Facelift - Poze Spion
mai multe