BMW lucreaza deja la un facelift pentru X7, la doar doi ani dupa ce actualul model a fost lansat pe piata. POZE SPION

  • BMW lucreaza deja la un facelift pentru X7, la doar doi ani dupa ce actualul model a fost lansat pe piata
  • Rezultatul final nu va renunta insa, aparent, la secrete mai devreme de 2022
Distribuie pe Facebook

Rezultatul final nu va renunta insa, aparent, la secrete mai devreme de 2022, potrivit celor mai recente zvonuri si speculatii.

Primul SUV cu trei randuri de scaune si sapte locuri din istoria companiei BMW, actualul X7 a debutat oficial in urma cu aproape doi ani, cand a starnit numeroase controverse din pricina dimensiunilor grilei de la nivelul partii frontale. Modelul proiectat pentru a concura impotriva unor produse precum Mercedes GLS revine astazi in atentia publicului larg, un prototip partial camuflat fiind surprins recent de fotografii spion.

Judecand dupa cum a fost "ascuns" de privirile curiosilor, rezultatul final - despre care se spune ca va ajunge in showroom-uri abia in 2022, ar putea beneficia de noi spoilere fata si spate, dar si de blocuri optice restilizate.

La randul lui, interiorul este asteptat sa ofere un set proaspat de elemente si detalii vizuale, insotit eventual de unele dotari si echipamente disponibile, de ce nu, in premiera. Sub capota, primul SUV cu trei randuri de scaune si sapte locuri din istoria companiei BMW va reveni inclusiv intr-o formula cu propulsie hibrida, de tip plug-in, ce ii va permite viitorului X7 Facelift sa parcurga peste 50 de kilometri doar in modul electric.

Peste doi ani, in cursul aceluiasi 2022, producatorul cu sediul in Munchen va mai lansa pe piata si urmatoarea generatie a limuzinei Seria 7, care are o nuca aproape imposibil de spart, in persoana noului model Mercedes S-Class.

BMW X7 Facelift - Poze spion

BMW X7 Facelift - Poze spion

BMW X7 Facelift - Poze spion

BMW X7 Facelift - Poze spion

BMW X7 Facelift - Poze spion

BMW X7 Facelift - Poze spion

Sursa Foto: https://www.autocar.co.uk/car-news/new-cars/2022-bmw-x7-restyled-front-end-shown-new-imagesAutocar

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze BMW X7 Facelift - Poze spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 28 Septembrie 2020