BMW M4 Convertible revine la Nurburgring pentru un ultim set de teste

BMW M4 Convertible revine la Nurburgring pentru un ultim set de teste
  • Viitorul BMW M4 Convertible a fost surprins intr-o noua serie de poze spion
  • Automobilul bavarez va debuta cel mai probabil in cursul lunii viitoare
  • Sub capota se ascunde o unitate twin-turbo de trei litri si 431 cai putere
Distribuie pe Facebook

Viitorul BMW M4 Convertible ni se dezvaluie astazi intr-o noua serie de fotografii spion, decapotabila bavareza de inalta performanta renuntand intre timp la o buna parte din camuflajul sau exterior.

Asteptat sa debuteze in premiera mondiala chiar la mijlocul lunii aprilie, cu ocazia Salonului Auto de la New York, noul BMW M4 Convertible promite sa iasa in evidenta prin aceleasi picanterii estetice precum varianta cu acoperis fix, lista cu bunatati vizuale urmand a include in componenta sa numeroase detalii agresiv stilizate, precum prize frontale supradimensionate, o capota proeminenta a motorului, extensii pentru aripile laterale, difuzor de aer inclus in echiparea spoilerului posterior sau volan si scaune fata sport, plus ornamente din fibra de carbon.

Noul BMW M4 Convertible - Poze Spion

Vestile bune nu se opresc insa aici. Tot asemeni versiunii BMW M4 Coupe, decapotabila bavareza de inalta performanta se va mai putea lauda si cu o motorizare motorizare twin-turbo cu sase cilindri in linie si capacitate de trei litri, capabila sa livreze rotilor spate valorile maxime precum 431 cai putere si 550 Newton-Metri. O transmisie manuala cu sase trepte va fi oferita in mod standard, viitorii clienti avand insa la dispozitia si posibilitatea de a opta pentru o cutie de viteze cu rapoarte si dublu ambreiaj.

Noul BMW M4 Convertible - Poze Spion

Noul BMW M4 Convertible - Poze Spion

De asemenea, nu vor lipsi din meniul tehnic nici suspensia sport, sistemul de evacuare inzestrat cu patru tobe de esapament sau kitul de franare croit dupa cifrele si numerele regasite in compartimentul motor, noul BMW M4 Convertible anuntandu-se astfel alegerea ideala atat pentru cei care viseaza la o plimbare linistita sub cerul liber, cat si pentru doritorii de senzatii tari si zero compromisuri. Suna bine, nu-i asa? Pregateste-te insa pentru un pret pe masura, decapotabila bavareza de inalta performanta fiind asteptata sa porneasca de la circa 75.000 de euro.

Noul BMW M4 Convertible - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Noul BMW M4 Convertible - Poze Spion
mai multe