BMW nu a glumit cand a spus ca lanseaza un break cu 510 cai sub capota. Bavarezii au publicat acum un nou video cu primul M3 Touring din istorie

BMW nu a glumit cand a spus ca lanseaza un break cu 510 cai sub capota. Bavarezii au publicat acum un nou video cu primul M3 Touring din istorie
  • BMW nu a glumit cand a spus ca lanseaza un break cu 510 cai sub capota
  • Bavarezii au publicat acum un nou video cu primul M3 Touring din istorie
Distribuie pe Facebook

Lansarea oficiala ar putea avea loc peste numai cateva saptamani - pe parcursul lunii iunie, potrivit ultimelor zvonuri si speculatii.

Dezvelit publicului larg in urma cu mai bine de 35 de ani si disponibil in continuare la vanzare, celebrul BMW M3 si-a intampinat clientrii - de-a lungul timpului, intr-un numar infinit de versiuni si configuratii. Printre optiunile oferite cumparatorilor cu dare de mana nu s-a regasit insa niciodata si o varianta cu cinci portiere - menita sa concureze impotriva unor nume precum Audi RS4 Avant.

Aceasta situatie se va schimba - dupa cate se spune si aude, in urmatoarele 20 - 50 de zile, inceputul verii lui 2022 fiind asteptat sa marcheze debutul primei generatii a super modelului comercializat sub denumirea de M3 Touring.

Readus, de curand, in atentia publicului larg, respectivul automobil ar putea gazdui sub capota - in compartimentul motor, un benzinar cu sase cilindri, doua turbine si o capacitate de trei litri, proiectat pentru a livra persoanei de la volan aproximativ 510 cai. Din peisaj nu vor lipsi insa - mai mult sau mai putin surprinzator, nici cutia automata cu opt rapoarte sau tractiunea integrala inteligenta.

Impresionanta reteta va cuprinde inclusiv diferite elemente estetice unice - precum spoilere fata si spate agresiv stilizate, praguri laterale proeminente, o evacuare cu patru tobe de esapament, volan multifunctional in trei spite etc.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 12 Mai 2022