BMW nu vrea sa spuna nimic, dar s-a aflat deja tot. Aceasta este masina care va primi o versiune CSL

BMW nu vrea sa spuna nimic, dar s-a aflat deja tot. Aceasta este masina care va primi o versiune CSL
  • BMW lucreaza la o versiune CSL a modelului M2 Coupe
  • Automobilul bavarez ar urma sa ofere 400 de cai putere
  • Masina bavareza este asteptata in cursul anului 2019
Distribuie pe Facebook

Seful diviziei M a confirmat ieri lansarea unor noi modele CSL. Astazi aflam numele primului produs din actuala gama BMW care va primi tratamentul Coupe Sport Light.

De la incheierea productiei modelului M3 E46, fanii automobilelor marca BMW au visat in fiecare zi la o noua editie speciala comercializata sub indicativul CSL.

Compania bavareza a preferat sa traga insa pe dreapta denumirea Coupe Sport Light, astfel ca cele mai sportive versiuni au fost vandute sub alte forme.

Recent, sefii diviziei M s-au razgandit din nou, astfel ca in perioada urmatoare de timp nu vom mai auzi de variante precum GTS sau, in cazuri extreme, CRT.

Bavarezii vor reveni, in schimb, la denumirea CSL, primul automobil de la modelul M3 E46 incoace care va prelua respectivul indicativ fiind actualul M2 Coupe.

Sau cel putin asa sustine publicatia britanica Autocar, de la care mai aflam ca lansarea oficiala va avea loc inainte ca BMW sa puna capat productiei lui F87.

Potrivit aceleiasi surse, propulsia noii editii speciale M2 CSL va fi asigurata de o versiune ceva mai cuminte a unitatii bi-turbo de trei litri de pe M3 si M4.

Este vorba, mai exact, despre o varianta modificata pentru 'numai' 400 de cai putere, care va lucra alaturi de o cutie manuala cu sase trepte de viteza.

Optional, automobilul bavarez de inalta performanta va fi disponibil la vanzare si in compania unei transmisii automate, cu dublu ambreiaj si sapte rapoarte.

Din informatiile obtinute de publicatia britanica Autocar aflam ca noul BMW M2 CSL va mai dispune si de o serie de elemente realizate din fibra de carbon.

Tot pentru cateva kilograme in minus, respectivul model va renunta la anumite dotari interioare - cel mai probabil la instalatia de AC, sistemul audio s.a.m.d.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 19 Septembrie 2017