BMW o pune de-un nou SUV Coupe. Iata primele imagini spion cu X2!

BMW o pune de-un nou SUV Coupe. Iata primele imagini spion cu X2!
  • BMW pregateste un al treilea SUV Coupe
  • Noul X2 va debuta la Geneva sub forma de concept
  • Versiunea de serie va sosi ulterior
Distribuie pe Facebook

BMW pregateste lansarea unui nou SUV Coupe. O demonstreaza cateva fotografii spion surprinse recent de presa auto din Marea Britanie.

Cei care s-au saturat sa mai accepte liniile plictisitoare ale SUV-ului traditional au la dispozitie, incepand de la jumatatea decadei trecute, stilul excentric al SUV-ului Coupe.

BMW este singura companie care ofera in momentul de fata doua astfel de modele, actualele X4 si X4 urmand a fi insotite in viitorul apropiat de o a treia astfel de optiune.

Sau cel putin asta sustine presa din Marea Britanie, care are si un argument solid pentru a-si sprijini afirmatia: cateva fotografii spion ce surprind in teste prototipul mult anticipatului X2.

BMW X2 - Poze spionBMW X2 - Poze spion

De altfel, aceiasi jurnalisti de la Autocar anunta ca un concept car al modelului cu pricina va fi prezentat public la inceputul lunii martie, in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

In schimb, versiunea de serie va fi lansata in cea de-a doua jumatate a lui 2016, alaturi de o gama de motorizari formata din diverse propulsoare turbo pe benzina si motorina.

Noul BMW X2 va avea parte inclusiv de o varianta M Performance, despre care presa din Marea Britanie dezvaluie va va ascunde sub capota un 2.0 de aproximativ 300 de cai putere.

La fel ca si in cazul modelului X1, de la care preia inclusiv platforma tehnice, cel de-ai treilea SUV Coupe al companiei bavareze va dispune atat de tractiune fata, cat si de tractiune integrala.

Valorile maxime vor ajunge catre puntea fata sau toate cele patru roti fie prin intermediul unei transmisii manuale, fie al unei cutii automate, in functie de motorizare.

Productia noului X2 se va desfasura la fabrica BMW din Regensburg, acolo unde ia nastere inclusiv cea de-a doua generatie a crossoverului X1.

BMW X2 - Poze spion

BMW X2 - Poze spion

BMW X2 - Poze spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze BMW X2 - Poze spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 21 Ianuarie 2016