BMW Seria 2 Cabrio, surprins complet necamuflat. Cum ti se pare noul model?

BMW Seria 2 Cabrio, surprins complet necamuflat. Cum ti se pare noul model?
  • Noul BMW Seria 2 Convertible a fost surprins complet camuflat
  • Modelul pastreaza acoperisul retractabil din material textil
  • Gama de motorizari ar putea fi preluata de la versiunea Coupe
Distribuie pe Facebook

Desi nu va debuta in mod normal mai devreme de toamna acestui an, atunci cand Salonul Auto de la Paris isi va deschide larg portile, inlocuitorul modelului BMW Seria 1 Convertible ne dezvaluie astazi toate secrele sale de ordin stilistic. Nu intr-o serie de fotografii oficiale, asa cu ne-am fi asteptat, ci multumita unor imagini spion ce surprind decapotabila bavareza de clasa compacta (aproape) complet necamuflata.

BMW Seria 2 Convertible

Incepand cu toamna acestui an, familia de modele BMW Seria 2 se va imbogati cu un al treilea membru, cele mai noi informatii din industria auto anuntand ca oficialii companiei bavareze vor profita de Salonului Auto de la Paris din perioada 4 - 19 octombrie pentru a prezenta in fata lumii intregi inlocuitorul automobilului de clasa compacta Seria 1 Convertible.

Asemeni predecesorului sau, noul BMW Seria 2 Convertible va pune la dispozitia pasagerilor sai un acoperis retractabil realizat din material textil, in timp ce restul elementelor stilistice - fie ele de ordin interior sau exterior, vor ramane complet neschimbate comparativ cu versiunea Coupe, regasita la baza. Tot complet neschimbate vor ramane, bineinteles, si motorizarile disponibile la vanzare.

Astfel, viitorii cumparatori vor putea opta la momentul lansarii pentru numai trei propulsoare, dintre care doua pe benzina si doar unul pe motorina. Pentru cei carora nu le surade nici una dintre variantele 220i, 220d sau M235i, paleta de motoare va fi extinsa ulterior cu alte doua unitati turbodiesel, printre care se numara si un model 218d, respectiv 225d.

BMW Seria 2 Convertible

In ceea ce priveste oferta de transmisii, livrarea valorilor maxime catre sosea se va face prin intermediul unei cutii manuale cu sase rapoarte, in timp ce una automata cu opt trepte de viteze va putea fi comandata in mod optional. Pentru inceput, un sistem de tractiune integrala va reprezenta singura optiune a celor ce achizitioneaza un exemplar al noului BMW Seria 2 Convertible, insa situatia se va schimba cel mai probabil in 2015, cand pe lista cu echipamente isi va face aparitia si un sistem de tractiune integrala.

Informatiile cu privire la inlocuitorul automobilului de clasa compacta Seria 1 Convertible se opresc pentru moment aici, drept pentru care nu ne mai ramane de facut un singur lucru: sa ne formam deja o opinie cu privire la aspectul estetic al viitorului BMW Seria 2 Convertible, pentru a nu ramane surprins atunci cand va avea loc debutul oficial.

BMW Seria 2 Convertible

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze BMW Seria 2 Convertible
mai multe