Cand au vazut ce se ascunde sub prelata au inceput sa faca poze. Asa arata primul M8 Competition din istoria BMW

  • L-au surprins in timp ce era transportat
  • Are un spoiler fata unic si splitter din carbon
  • Va avea tractiunea integrala M xDrive de pe M5
Distribuie pe Facebook

Un prototip, care pare a fi gata de productie, al noului BMW M8 Competition a fost surprins sub prelata in timp ce era transportat. Fotografii de ocazie nu au ratat momentul si au surprins coupe-ul de performanta din toate unghiurile.

BMW a readus la viata Seria 8 dupa o pauza de aproape doua decenii, iar acum bavarezii sunt asteptati sa lanseze pentru prima data in istoria lor o versiune de performanta M8 (de serie). Un exemplar, care pare finalizat si gata de productie, a fost surprins recent in Africa de Sud in timp ce era transportat.

BMW M8 Competition

In primul rand se pot observa modificarile estetice care vor diferentia un M8 de un Seria 8 standard, incepand cu bara fata unica, cu trei prize de aer supradimensionate, un splitter din fibra de carbon, patru terminatii pentru sistemul de evacuare si un difuzor de aer finisat in negru lucios.

BMW M8 Competition

In ceea ce priveste performantele, noul M8 Competition urmeaza sa ascunda sub capota un propulsor V8 twin-turbo de 4.4 litri. BMW nu a confirmat inca valorile care ne intereseaza pe toti, pana la urma, dar cele mai multe voci sustin ca unitatea va dezvolta circa 625 de cai putere si 750 Nm cuplu.

BMW M8 Competition

Pachetul tehnic va fi completat de o transmisie automata Steptronic cu 8 trepte dar si de tractiunea integrala M xDrive, care a debutat odata cu noua generatie M5. Asta inseamna ca toata puterea poate fi transmisa, la nevoie, puntii spate prin simpla apasare a unui buton.

BMW M8 Competition

Pana la lansarea oficiala a noului M8, cel mai puternic Seria 8 pe care banii il pot cumpara este M850i cu acelasi motor pe benzina V8 twin-turbo de 4.4 litri, care livreaza in cazul sau 530 de cai putere. In aceste conditii, masina atinge 100 de km/h in 3.7 secunde si are o viteza maxima de 250 km/h.

BMW M8 Competition

BMW M8 Competition

BMW M8 Competition

BMW M8 Competition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze BMW M8 Competition
mai multe