Cea mai vanduta SKODA primeste o noua generatie. Prototipul a fost surprins pe autostrada

Cea mai vanduta SKODA primeste o noua generatie. Prototipul a fost surprins pe autostrada
  • Construit pe arhitectura MQB
  • Va creste in dimensiuni
  • Skoda renunta la farurile duble
Distribuie pe Facebook

Skoda Octavia urmeaza sa primeasca o noua generatie, cel mai probabil cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt din Septembrie. Un prototip al versiunii hatchback a fost surprins recent pe o autostrada din Cehia.

Dupa un facelift controversat primit in urma cu doi ani, Skoda Octavia, cel mai vandut model din gama cehilor, urmeaza sa primeasca in lunile urmatoare o noua generatie. Cele mai multe voci vorbesc despre Salonul Auto de la Frankfurt, dar reprezentantii brand-ului din Mlada Boleslav nu au confirmat aceasta informatie.

Poze spion Skoda Octavia

Pana atunci insa, perioada de teste a inceput deja iar prototipurile sunt surprinse tot mai des pe drumurile publice, acoperite de camuflaj sau purtand mai multe elemente de caroserie false pentru a-i induce in eroare pe curiosi.

Daca un set de imagini anterior ne arata inclusiv parti din habitaclul noii Octavia si cateceva din exteriorul versiunii break, in pozele de azi apare varianta hatchback.

Poze spion Skoda Octavia

Fotograful de ocazie a zarit-o pe o autostrada din Cehia si chiar daca nu se poate observa prea bine, prototipul in cauza este acoperit cu camuflaj in culoarea caroseriei. Chiar si asa se pot vedea cateva noutatile pe care le va propune noua generatie Skoda Octavia.

Intai de toate, cehii renunta la farurile duble atat de comentate de fani, stopurile au un design nou, iar sigla obisnuita de pe portbagaj va fi inlocuita cu numele brand-ului din Mlada Boleslav, un artificiu de design intalnit la aproape toate noile modele lansate de Skoda.

Poze spion Skoda Octavia

Noua generatie Octavia este construita pe arhitectura MQB a gigantului Volkswagen si zvonurile sustin ca va creste in dimensiuni, totul in favoarea pasagerilor care vor avea mai mult loc la picioare. Deasemenea, si volumul de incarcare al portbagajului va creste nitel.

Poze spion Skoda Octavia

Desi nu stim inca sigur, o publicatie auto din Cehia sustine ca Skoda va lansa intai versiunea Octavia Combi urmand ca abia apoi sa facem cunostinta si cu varianta hatchback, sau liftback cum le place cehilor sa-i spuna.

Distribuie pe Facebook
mai multe