Cele mai clare imagini spion cu noul Opel Insignia, rivalul de temut al Volkswagen-ului Passat B9

Cele mai clare imagini spion cu noul Opel Insignia, rivalul de temut al Volkswagen-ului Passat B9
  • Internetul ne aduce noi poze spion cu viitorul Opel Insignia
  • Automobilul german a fost surprins in teste la Nurburgring
  • Debutul oficial va avea loc cel mai tarziu in cursul lui 2017
Distribuie pe Facebook

Urmatoarea generatie a Opel-ului Insignia a fost surprinsa intr-o noua serie de imagini spion, automobilul german iesind de-aceasta data in teste alaturi de... un minimum de camuflaj.

Dupa mai bine de opt ani de activitate si milioane de exemplare comercializate la nivel global, a venit momentul ca Opel sa sune retragerea primului sau Insignia.

O noua generatie a popularului model german va fi lansata chiar in urmatoarea perioada, ultimele zvonuri anuntand un debut oficial fie in toamna acestui an, fie in primavara lui 2017.

Cum va arata noul Opel Insignia este o intrebare care, cel putin pentru moment, ramane fara un raspuns concret, ultimele imagini spion indicand o evolutie a actualului design.

Pe langa detaliile deja familiare, cea de-a doua generatie a popularului model german va imprumuta o serie de elemente vizuale inclusiv de la proaspat lansatul Astra K.

Tot de la compacta in cauza vor proveni si cateva dintre unitatile turbo ce compun gama de motorizari, propulsorul de un litru si trei cilindri numarandu-se printre candidati.

In ceea ce priveste platforma aflata la baza, se pare ca noul Opel Insignia va trece pe o arhitectura care ii va asigura atat un plus de spatiu, cat si un minus de greutate.

Detaliile referitoare la urmatoarea generatie a popularului model german se opresc pentru moment aici, drept pentru care ne mutam cu atentia catre ultimele fotografii spion surprinse.

Opel Insignia - Cele mai clare poze spion

Opel Insignia - Cele mai clare poze spion

Opel Insignia - Cele mai clare poze spion

Sursa Foto: Autocar

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Opel Insignia - Cele mai clare poze spion
mai multe