Cineva a surprins primul SUV din istoria FERRARI in teste. Italienii l-au botezat Purosangue

Cineva a surprins primul SUV din istoria FERRARI in teste. Italienii l-au botezat Purosangue
  • Un prototip al noului Purosangue a fost surprins in teste
  • Este primul SUV din istoria Ferrari
  • Va avea un sistem de tractiune integrala
Distribuie pe Facebook

Un prototip, aflat in primele faze de dezvoltare, al noului Ferrari Purosangue a fost surprins pentru prima data in teste. Acesta va fi primul SUV din istoria brand-ului italian si va avea cu siguranta tractiune integrala.

Nu mai este nicio noutate ca SUV-urile sunt extrem de populare in zilele noastre, sau ca mai multi constructori care nu au avut niciodata in gama un astfel de vehicul s-au vazut nevoiti sa dezvolte asa ceva. Spre exemplu Bentley cu al sau Bentayga, sau Rolls-Royce cu Cullinan, sau chiar si Lamborghini care l-a lansat pe Urus la 15 ani dupa ce productia primului SUV din istoria italienilor (LM-002) a ajuns la final.

Ferrari a fost, poate, singurul producator de automobile care l-a luat pe "nu" in brate si a negat toate zvonurile potrivit carora ar pregati un SUV. Dar evolutia pietei i-a facut pana si pe reprezentantii brand-ului din Maranello sa se razgandeasca, astfel ca in urma cu cateva luni acestia au vorbit pentru prima data despre Purosangue.

Insa noul sef de la Ferrari, Louis Camilleri, sustine ca acesta nu este un SUV ci un FUV (Ferrari Utility Vehicle). "Urasc sa aud termenul SUV in aceeasi propozitie cu Ferrari. Pur si simplu, nu se potriveste brand-ului nostru. Acest vehicul va fi unic din atatea puncte de vedere si va redefini asteptarile," spunea acesta.

Marea noutate este ca un prototip al acestui Purosangue a fost surprins acum in premiera in teste, sau mai bine zis cineva l-a filmat pe ascuns cand circula in interiorul unei uzine, cel mai probabil cea de la Maranello. Calitatea clipului lasa de dorit, dar se poate observa ca masina in cauza este un GTC4 Lusso cu o garda generoasa la sol si ca prototipul se afla in primele faze de dezvoltare.

Inafara de nume, reprezentantii Ferrari nu au mai oferit alte informatii despre acest FUV. Se presupune ca sistemul de propulsie va fi cel mai probabil hibrid, sau daca nu, macar un V8 twin-turbo. Indiferent de motor, tractiunea integrala va fi prezenta cu siguranta, si vorbim aici de o versiune imbunatatita a sistemului dezvoltat odata cu lansarea lui FF in 2011.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 23 Octombrie 2018