Concurentul lui Mercedes S-Class a primit un facelift major. Primele poze cu versiunea mult imbunatatita

Concurentul lui Mercedes S-Class a primit un facelift major. Primele poze cu versiunea mult imbunatatita
  • Hyundai pregateste lansarea unui nou Genesis G90
  • Versiunea mult imbunatatita va debuta la Los Angeles
  • Modelul 2019 a fost surprins deja partial necamuflat
Distribuie pe Facebook

Debutul oficial al noului Genesis G90 va avea loc chiar la sfarsitul acestei luni, atunci cand Salonului Auto International de la Los Angeles isi deschide larg portile.

Cu toate ca nu au trecut nici macar trei ani de cand actualul Genesis G90 a facut cunostinta cu publicul american, divizia de lux a companiei Hyundai pregateste deja lansarea unei versiuni imbunatatite a limuzinei care concureaza cu A8, Seria 7 si, evident, S-Class.

Noul model va debuta in mod oficial chiar la sfarsitul acestei luni, in cadrul Salonului Auto International de la Los Angeles, insa fotografii spion au reusit sa surprinda deja doua imagini care scot la iveala modificarile radicale de la nivelul caroseriei cu patru portiere.

Daca la nivelul partii frontale grila este cea care va atrage privirile tuturor curiosilor, in partea din spate lucrurile stau putin diferit: versiunea imbunatatita a limuzinei Genesis G90 vine cu stopuri redesenate si unite de o banda de LED-uri, in stilul lui Lincoln Continental.

Pentru moment, fotografiile de la interior lipsesc, insa oficialii diviziei de lux a companiei Hyundai au dezvaluit deja ca noul model care concureaza cu A8, Seria 7 si, evident, S-Class va dispune atat de un sistem de infotainment regandit, cat si de numeroase tehnologii proaspete.

Sub capota, este de asteptat ca versiunea imbunatatita a limuzinei Genesis G90 sa ofere o selectie de motoare cu sase si opt cilindri in V, livrate la pachet alaturi de o transmisie automata cu opt trepte de viteza si tractiune spate in standard sau integrala in mod optional.

Genesis G90 Facelift - Poze Spion

Genesis G90 Facelift - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 21 Noiembrie 2018