Cum arata interiorul lui Range Rover Velar, cel mai nou adversar pentru BMW X6

Cum arata interiorul lui Range Rover Velar, cel mai nou adversar pentru BMW X6
  • Prima fotografie neoficiala cu interiorul noului Range Rover Velar a scapat recent pe internet
  • Imaginea in cauza surprinde volanul in doua culori si ceasurile de bord digitale din dotarea SUV-ului britanic
  • Un al doilea display, destinat sistemului de infotainment, poate fi observat la nivelul consolei centrale
Distribuie pe Facebook

Programata sa se desfasoare in perioada 9 - 19 martie 2017, cea de-a 87-a editie a evenimentului Geneva International Motor Show va marca debutul unui nou concurent pentru BMW X6 & Co.

Anuntat inca de la mijlocul saptamanii trecute prin intermediul a doua imagini teaser, viitorul Range Rover Velar va fi pozitionat in gama producatorului auto britanic intre modelele Evoque si Sport.

Sub caroseria avangardista a noului SUV din Whitley, Coventry se va ascunde o arhitectura realizata in mare parte din aluminiu si imprumutata de la primul crossover din istoria companiei Jaguar, F-Pace.

Tinand cont de aceasta situatie, nu ar fi deloc de mirare ca intre cele doua produse ale companiei Jaguar Land Rover, detinuta in prezent de Tata Motors, sa existe mai multe asemanari si la nivelul gamei de motorizari.

Lasam insa in urma speculatiile privind caracteristicile noului Range Rover Velar si, pana la sosirea detaliilor oficiale, aruncam o scurta privire asupra unei presupune imagini a interiorului ce insoteste SUV-ul britanic.

O imagine usor neclara, ce-i drept, care ne permite totusi sa deslusim atat volanul multifunctional imbracat in piele bi-colora, cat si instrumentele de bord digitale ascunse in spatele design-ului sportiv cu patru spite.

In plus, dupa cum am putut observa inclusiv cu ocazia publicarii celor doua imagini teaser anterior mentionate, cabina viitorului automobil din Whitley, Coventry se bucura de un al doilea display, pozitionat la nivelul consolei centrale.

Conform informatiilor oficiale disponibile la acest moment, respectivul ecran va avea ca sursa de inspiratie TFT-ul de 12 inch de pe conceptul Jaguar I-Pace si va folosi un sistem de infotainment bazat pe InControl Touch Pro.

Range Rover Velar - Poza interior

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 28 Februarie 2017