Cum arata interiorul noului Mercedes C-Class

Cum arata interiorul noului Mercedes C-Class
  • Noul Mercedes C-Class debuteaza la Salonul Auto de la Detroit din ianuarie 2014
  • Atat exterior, cat si interiorul modelului vor fi influentate de ultimul S-Class
  • Gama de motorizari va include propulsoare pe benzina, motorina si hibrid
Distribuie pe Facebook

Surprins intr-un nou set de fotografii spion, viitorul Mercedes C-Class W205 ne dezvaluie pentru prima oara modul in care va arata interiorul sau.

Nu mai reprezinta deja nici un mister pentru nimeni. Asteptat sa debuteze in premiera mondiala in luna ianuarie a anului viitor, atunci cand Salonul Auto de la Detroit isi va deschide larg portile pentru toata lumea, noul Mercedes C-Class W205 se va bucura de un design exterior mai dinamic ca oricand, caracterizat de un profil lateral, plus blocuri optice posterioare similare recent lansatului S-Class W222.

Mercedes C-Class W205 - Poze Spion

De asemenea, cu modificari radicale ne vom intalni si la nivelul aspectului interior, acolo unde urmatoarea generatie a automobilului german de clasa medie se va remarca in special prin ecranul sistemului de infotainment de dimensiuni mai mult decat generoase. In plus, asemeni recent lansatului S-Class W222, noul Mercedes C-Class W205 se va mai putea lauda si cu un set de guri de ventilatie rotunde, sub care vor fi pozitionate comenzile sistemului de climatizare, respectiv cele ale sistemului audio.

Desi nu este nimic oficial la acest moment, urmatoarea generatie a automobilului german de clasa medie va mai aduce cu sine si un plus de spatiu interior, spatiu interior destinat in special ocupantilor locurilor spate, respectiv o crestere a capacitatii de incarcare a portbagajului - exista numeroase zvonuri care indica faptul ca portbagajul va putea gazdui in viitor pana la 500 de litri de bagaje.

Mercedes C-Class - Interior Spion

In ceea ce priveste aspectul tehnic, reamintim ca viitorul Mercedes C-Class va fi disponibil cu o gama variata de motorizari - atat pe benzina, cat si pe motorina, clientii urmatoare generatii a automobilului german de clasa medie urmand a avea la dispozitie chiar si o varianta hibrid. Principala noutate va fi reprezentata de unitatea 1.6 dCi Energy, ce dezvolta 130 cai putere si 320 Newton-Metri, care ce se regaseste in prezent sub capota modelelor Renault Megane, Fluence, Scenic, respectiv Nissan Qashqai.

Distribuie pe Facebook
mai multe