Viitorul Mercedes C-Class ni se arata in noi imagini spion

Viitorul Mercedes C-Class ni se arata in noi imagini spion
Informatiile oficiale lipsesc in continuare si la acest moment, insa cele mai noi imagini spion ne ofera cateva detalii extrem de interesante cu privire la designul exterior al viitorul Mercedes C-Class.
Distribuie pe Facebook

Urmatoarea generatie a modelului Mercedes C-Class nu va debuta mai devreme de inceputul lui 2014 insa, multumita unui nou set de fotografii spion, astazi aflam cateva detalii extrem de interesante cu privire la designul exterior ce va echipa viitorul automobil de clasa medie al constructorului german din Stuttgart.

Intr-o alta ordine de idei, asa cum putem observa si in imaginile recent surprinse, noul Mercedes C-Class W205 se bucura de un profil lateral similar recent lansatului S-Class W222, profil lateral ce se incheie cu un set de blocuri optice asemanatoare celor ce echipeaza ultima generatie a limuzinei din Stuttgart.

In ceea ce priveste aspectul tehnic, reamintim ca viitorul Mercedes C-Class va fi disponibil cu o gama variata de motorizari - atat pe benzina, cat si pe motorina, clientii automobilului german de clasa medie urmand a avea la dispozitie chiar si o varianta hibrid.

De asemenea, urmatoarea generatie a modelului Mercedes C-Class va sosi in showroom-uri in nu mai putin de patru versiuni diferite de caroserie - Sedan, Estate, Coupe, respectiv Convertible.

Mercedes C-Class W205 - Poze Spion

Mercedes C-Class W205 - Poze Spion

Mercedes C-Class W205 - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
mai multe