Cum arata noul BMW i3, modelul electric al bavarezilor

Cum arata noul BMW i3, modelul electric al bavarezilor
  • Noul BMW i3 va debuta pe 29 iulie
  • Viitorii clienti vor avea la dispozitie doua motorizari
  • Preturile ar putea porni de la 40.000 euro
Distribuie pe Facebook

Desi versiunea de serie a conceptului BMW i3 nu va debuta in mod oficial mai devreme de sfarsitul acestei luni, viitorul automobil electric al constructoruluib bavarez ni se dezvaluie chiar astazi in (aproape) toata splendoarea sa, fiind surprins recent cu un minimum de camuflaj.

Urmand a fi prezentat in mod oficial la data de 29 iulie, noul si mult anticipatul BMW i3 se remarca printr-un design exterior similar conceptului cu acelasi nume, dezvaluit cu ocazia editiei din 2011 a evenimentului Frankfurt Motor Show. Totusi, spre deosebire de prototipul expus in cadrul salonului auto organizat in orasul german, versiunea de productie vine cu un aspect vizual mai putin dramatic, renuntand la panourile transparente ale usilor. De asemenea, numeroase modificari au fost operate si la nivelul spoilerelor fata / spate, in timp ce portierele anterioare au fost alungite, usile posterioare fiind astfel scurtate.

BMW i3 - Noi Poze Spion

BMW i3 - Noi Poze SpionBMW i3 - Noi Poze Spion

In ceea ce priveste designul interior, informatiile si fotografiile cu privire la acest aspect lipsesc momentan cu desavarsire, insa nu ar fi de mirare ca noul BMW i3 sa preia cateva detalii si influente de la conceptul coupe cu acelasi nume, prezentat in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto de la Geneva din primavara acestui an.

BMW i3 - Noi Poze SpionBMW i3 - Noi Poze Spion

De asemenea, un mare mister il reprezinta la acest moment si specificatiile tehnice insa, conform ultimelor zvonuri, noul BMW i3 va fi disponibil in doua versiuni de motorizare, ambele cu zero emisii de dioxid de carbon. Mai exact, viitorii cumparatori vor avea la dispozitie atat o varianta inzestrata cu un motor electric de aproximativ 170 cai putere si 250 Newton-Metri, cat si un model care, pe langa propulsorul electric, gadzuieste si o motorizare de motocicleta, cu doi cilindri si capacitate de 0.65 litri, folosita pe post de generator de energie.

BMW i3 - Noi Poze SpionBMW i3 - Noi Poze Spion

BMW i3 - Noi Poze Spion

Desi nu este nimic oficial la acest moment, versiunea de productie a conceptului BMW i3 va avea un pret de pornire de aproximativ 40.000 euro.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze BMW i3 - Noi Poze Spion
mai multe