Cum arata noul BMW Seria 2 Coupe

Cum arata noul BMW Seria 2 Coupe
Desi nu va debuta in mod oficial mai devreme de sfarsitul acestui an, noul BMW Seria 2 Coupe ni se dezvaluie chiar astazi in toata splendoarea sa, viitorul automobil al constructorul bavarez fiind surprins recent complet necamuflat.
Distribuie pe Facebook

Asa cum precizam si anterior, noul si mult anticipatul BMW Seria 2 Coupe va imparti numeroase elemente stilistice si tehnice cu actuala generatie a hatchback-ului Seria 1 insa, dupa cum putem observa si in cele mai recente fotografii spion, designul exterior nu va fi unul dintre acestea.

BMW Seria 2 - Noi poze spion

Intr-o alta ordine de idei, viitorul BMW Seria 2 Coupe urmeaza sa se remarce printr-o pereche de faruri subdimensionate, ce ies in evidenta printr-o forma similara celor regasite in cazul ultimului Seria 3. Mai mult de-atat, cu blocuri optice complet redesenate ne vom intalni si la nivelul partii posterioare a automobilului sport bavarez, lista cu atractii vizuale continuand cu spoilerele fata / spate agresiv stilizate si extensiile generoase ale aripilor laterale.

BMW Seria 2 - Noi poze spion

In ceea ce priveste aspectul interior, acesta va fi aproape identic cu cel intalnit la ultima generatie a modelului Seria 1 - dupa cum am putut vedea AICI. De asemenea, viitorul BMW Seria 2 Coupe va mai prelua de la ultima generatie a modelului Seria 1 si o buna parte din gama de motorizari, viitorii clienti europeni urmand a avea la dispozitie atat trei versiuni pe benzina - 220i, 225i, M235i, cat si trei variante pe motorina - 218d, 220d, 225d.

BMW Seria 2 - Noi poze spion

Referitor la data la care va avea loc debutul oficial, cele mai noi zvonuri anunta ca viitorul BMW Seria 2 Coupe va fi dezvaluit in premiera mondiala chiar in toamna acestui an, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt.

Credit Foto: Bimmerpost

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze BMW Seria 2 - Noi poze spion
mai multe