Cum arata noul Mercedes E-Class in versiunea cu ampatament marit

Cum arata noul Mercedes E-Class in versiunea cu ampatament marit
Cea mai noua generatie a modelului Mercedes E-Class Long a fost surprinsa recent pe strazile din China, cu doar cateva zile inaintea debutului sau oficial din cadrul Salonului Auto de la Shanghai.
Distribuie pe Facebook

Dezvoltat special pentru piata auto din China, noul Mercedes E-Class Long se bucura in mare parte de aceleasi specificatii tehnice si estetice precum versiunea standard, cu mentiunea ca ampatamentul interior a crescut in cazul de fata cu aproximativ 11 centimetri, ceea ce se traduce printr-un plus de spatiu pentru ocupantii locurilor spate.

Din pacate, informatiile disponibile la acest moment se opresc aici, nu inainte insa de a preciza si faptul ca noul Mercedes E-Class Long va fi disponibil in numeroase versiuni de motorizare, printre care E200 L (1.8 turbo de 184 cai putere), E260 L (1.8 turbo de 204 cai putere) sau E300 L (V6 de 231 cai putere).

De asemenea, noul Mercedes E-Class Long va putea fi comandat pentru prima oara si intr-o varianta hibrid E400 L, ce combina un V6 pe benzina si un motor electric pentru un total de cel putin 333 cai putere.

Mercedes E-Class Long

Mercedes E-Class Long

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 19 Aprilie 2013