Daca asteptai noul Opel Insignia OPC, uite-l aici in primele imagini spion. Ce va avea sub capota

Daca asteptai noul Opel Insignia OPC, uite-l aici in primele imagini spion. Ce va avea sub capota
  • Noul Insignia OPC a fost surprins in teste
  • Debuteaza la Frankfurt
  • Va fi lansat pe piata de-abia anul viitor
Distribuie pe Facebook

Viitorul Opel Insignia OPC a fost surprins in premiera de fotografii spion. Sedan-ul de performanta este testat pe celebrul circuit Nurburgring Nordschleife si ar putea debuta oficial cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt.

Constructorul german de automobile, proaspat intrat in portofoliul gigantului francez PSA, a tot dat indicii despre un posibil Insignia OPC, insa l-a tinut ascuns pana acum. Prototipul a fost surprins in premiera pe Nurburgring, si din cate se pare, se afla intr-o stare avansata de dezvoltare.

2019 Opel Insignia OPC

Informatiile sunt deocamdata foarte putine, insa cel mai probabil sedan-ul de performanta nu se va abate de la design-ul traditional al diviziei OPC. Asta inseamna cateva restilizari pe ici pe colo, cateva prize de aer pentru o aeririsre optima a franelor si a motorului, un set de jante de 20 de inch, evacuare cu iesire dubla si o garda la sol coborata.

2019 Opel Insignia OPC

Cele mai notabile modificari vor fi regasite la capitolul tehnic, si aici ne referim in special la compartimentul motor. In timp ce versiunea actuala este propulsata de o unitate V6 de 2.8 litri twin-turbo, masina pe care o vezi in aceste imagini va avea o unitate cu patru cilindri sub capota.

2019 Opel Insignia OPC

Desigur, aceasta va fi turboalimentata si va trimite aproximativ 300 de cai putere si 400 Nm cuplu ambelor punti. Sistemul de tractiune integrala va folosi tehnologia Twinster, sau cu alte cuvinte, 50% din putere va fi transmisa puntii spate prin intermediul celor doua ambreiaje, fara a exista un diferential conventional.

2019 Opel Insignia OPC

Asa cum ziceam la inceputul acestui articol, inginerii par ca nu mai au mult de munca la dezvoltarea noului Insignia OPC, asa ca cel mai probabil va debuta in premiera cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt din septembrie. Chiar si asa, primele exemplare nu vor ajunge in showroom-uri mai repede de anul viitor.

2019 Opel Insignia OPC

2019 Opel Insignia OPC

Sursa foto: autoevolution

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze 2019 Opel Insignia OPC
mai multe