Daca n-ai bani de CLS, asta e masina TA. POZE cu noul coupe Mercedes in patru usi

Daca n-ai bani de CLS, asta e masina TA. POZE cu noul coupe Mercedes in patru usi
  • Mercedes pregateste o noua generatie a modelului CLA
  • Viitorul coupe cu patru usi a fost surprins recent in teste
  • Lansarea oficiala va avea loc in cursul anului 2019
Distribuie pe Facebook

Mercedes a lansat de curand o noua generatie a celebrului CLS, automobilul care a pus bazele clasei coupe-urilor in patru usi, insa pretul de 68.127 de euro nu este intocmai pe buzunarul oricui.

Mercedes a lansat la sfarsitul lui 2017 o noua generatie a celebrului CLS, automobilul care a pus bazele clasei coupe-urilor in patru usi. La 68.127 de euro insa, pretul de pornire destinat pietei din Germania, modelul cu pricina nu este intocmai pe buzunarul oricui.

Vestea buna este ca, incepand cu anul viitor - potrivit celor mai recente informatii neoficiale, fanii genului vor avea inca o data la dispozitie si o alternativa mai ieftina, mai accesibila. Discutam, bineinteles, despre urmatoarea reiteratie a compactei comercializate sub denumirea CLA.

Mercedes CLA - Poze Spion

Mercedes CLA - Poze Spion

Surprins de curand in teste, noul automobil al germanilor de la Mercedes nu lasa nimic la vedere, singurul detaliu care il da de gol fiind contrastul dintre capota alungita a motorului si portbagajul scurtat. Pe de cealalta parte, partial acoperite, stopurile scot la iveala un design a la CLS.

La interior, cea de-a doua generatie a compactei CLA ar trebui sa preia cateva, daca nu chiar toate caracteristicile viitorului A-Class. Dupa cum anuntam si anterior, modelul cu pricina va oferi in echiparea de top doua display-uri color, cu diagonala de 10.25 fiecare.

Asemanarile dintre aceste doua automobile vor continua la nivelul platformei tehnice si, totodata, al gamei de motorizari. Drept urmare, si alternativa mai ieftina, mai accesibila a proaspat lansatului CLS va adopta in anumite configuratii motorizari turbo de provenienta Renault.

Programata sa debuteze in cursul lui 2019, urmatoarea reiteratie a germanului CLA nu va fi singura compacta cu patru portiere din gama Mercedes. Pentru prima oara in istorie, compania planuieste sa lanseze pe piata si o versiune A-Class Sedan, care sa se bata cu aceasta varianta a lui Audi A3.

Mercedes CLA - Poze Spion

Mercedes CLA - Poze Spion

Mercedes CLA - Poze Spion

Mercedes CLA - Poze Spion

Mercedes CLA - Poze Spion

Sursa Foto: Autocar

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Mercedes CLA - Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 22 Ianuarie 2018