Daca ramane asa, BMW isi va pierde toti clientii. Noul Mercedes cu motor de 2.0 litri si 680 CP, surprins in teste cu interiorul la vedere

Daca ramane asa, BMW isi va pierde toti clientii. Noul Mercedes cu motor de 2.0 litri si 680 CP, surprins in teste cu interiorul la vedere
  • Daca ramane asa, BMW isi va pierde toti clientii
  • Noul Mercedes cu motor de 2.0 litri si 680 CP, surprins in teste cu interiorul la vedere
Distribuie pe Facebook

Debutul impresionantului model ar putea loc inainte de sfarsitul acestui an - potrivit ultimelor zvonuri si speculatii.

Prezentata publicului larg cu doar doua saptamani in urma - chiar la inceputul lunii curente, cea de-a doua generatie a celebrei game comercializate de compania Mercedes sub denumirea de GLC isi intampina cumparatorii - la momentul actual - in multiple savori si configuratii. Printre optiunile propuse de producatorul german cu sediul in Stuttgart nu se regaseste insa - mai mult sau mai putin surprinzator - si o varianta de performanta acompaniata de indicativul 63 AMG, respectiva versiune fiind asteptata sa-si faca aparitia in configuratorul oficial pe parcursul urmatoarelor 190 de zile - dupa cate s-ar spune si auzi.

Mercedes-AMG GLC 63 - Poze spion

Mercedes-AMG GLC 63 - Poze spion

Surprins recent, in teste, pe strazile Europei, noul SUV pare sa gazduiasca la nivelul caroseriei - sub camuflajul aplicat atent in zonele esentiale, si o pereche de spoilere agresiv stilizate, si un set de praguri proeminente, acelasi prototip bucurandu-se si de evacuare cvadrupla, si de jante din aliaj de dimensiuni generoase, acompaniate de discuri perforate, cu etriere de culoare rosie.

In cabina, de cealalta parte a portierelor, cea de-a doua generatie a celebrei masini comercializate de compania Mercedes sub denumirea de GLC 63 AMG dispune - la randul sau, si de un display central masiv - de 11.9 inch - instalat pe verticala, un al doilea ecran color facandu-si aparitia in spatele volanului cu design multifunctional in trei spite si parte inferioara plata. Din meniu nu lipsesc - inutil de mentionat - nici scaunele sport - cu suport lateral marit si reglare electrica, cusaturile contrastante, gurile de ventilatie rotunde, pornirea de la buton sau, prespunand ca mai trebuia o astfel de precizare, ornamentele piano black.

In plan tehnic, respectivul automobil va beneficia - teoretic, de un benzinar turbo in patru cilindri, cu o capacitate de 2.0 litri si transmisie automata cu noua rapoarte, insotit de un motor electric cu propria cutie de viteze, in numai doua trepte, pentru un total de pana la 680 CP, astfel ca sprintul de la zero la 100 km/h ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea, cu acceleratia la podea, in 3.6 secunde.

Mercedes-AMG GLC 63 - Poze spion

Sursa Foto: Mercedes-Fans

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 24 Iunie 2022