Dacia Sandero Sport, in cele mai clare imagini de pana acum

Dacia Sandero Sport, in cele mai clare imagini de pana acum
  • Presupusa Dacie Sandero Sport a fost surprinsa intr-o noua serie de poze spion
  • Prototipul in cauza dispune de frane pe discuri si scaune cu suport lateral marit
  • Propulsia este asigurata, cel mai probabil, de unitatea turbo de 1.2 litri
Distribuie pe Facebook

Visul unui model sportiv de la Dacia este pe cale sa devina realitate, cele mai noi fotografii spion ce surprind viitorul Sandero RS dezvaluindu-ne un automobil mai pregatit ca oricand pentru debut.

Nu te lasa pacalit de simplitatea acestui prototip. In ciuda faptului ca nu a fost inzestrat cu nici un fel de element sportiv la nivelul caroseriei, cele patru discuri de franare ascunse in spatele jantelor din aliaj sugereaza cat se poate de clar ca acesta nu este un Sandero oarecare - afirmatie intarita, totodata, si de evacuarea dubla ce "iese" prin spoilerul spate.

Apoi, daca vine vorba despre interior, volanul in trei spite dotat cu logo-ul Renault RS reuseste sa ne capteze intreaga atentie, nu insa suficient de mult pentru a rata cumva scaunele fata cu suport lateral marit. Tot la capitolul elemente surprize putem trece si nuca schimbatorului de viteze care, conform fotografiilor spion, indica prezenta unei cutii cu sase trepte.

Informatiile cu privire la motorizarea ascunsa sub capota lipsesc cu desavarsire pentru moment, drept pentru care doar putem presupune ca viitorul Sandero Sport - sau cum se va numi viitoarea versiuni de productie, asta in cazul in care chiar va exista asa ceva, va sosi la pachet alaturi de o motorizare turbo cu patru cilindri si capacitate de 1.2 litri.

Numarul cailor putere prezenti la datorie ramane si el o mare necunoscuta, insa ceva ne spune ca nu are rost sa visam la mai mult de 130 CP. Nu de alta, dar mai degraba ne-am preocupa daca mult anticipata Dacie sportiva va fi comercializata si pe Batranul Continent sau francezii de la Renault au de gand sa limiteze comercializarea la pietele in curs de dezvoltare.

Sursa foto: Carscoops

Dacia Sandero Sport - Noi Poze Spion

Dacia Sandero Sport - Noi Poze Spion

Dacia Sandero Sport - Noi Poze Spion

Dacia Sandero Sport - Noi Poze Spion

Dacia Sandero Sport - Noi Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Dacia Sandero Sport - Noi Poze Spion
mai multe