De data asta au prins-o fara camuflaj. ASA arata la interior urmatoarea masina de la Volvo

De data asta au prins-o fara camuflaj. ASA arata la interior urmatoarea masina de la Volvo
  • Volvo pregateste lansarea pe piata unui nou crossover
  • Acesta a fost surprins de curand cu interiorul la vedere
  • Premiera mondiala va avea loc cel mai devreme in 2017
Distribuie pe Facebook

Volvo pregateste lansarea unui nou crossover, care va avea de infruntat modele precum Audi Q3, BMW X1 sau Mercedes GLA.

Dupa ce au terminat de reimprospatat seria 90, suedezii de la Volvo s-au pus pe lansat o noua generatie a modelului XC60. Zis si facut: trio-ul german format din Audi Q5, BMW X3 si Mercedes GLC are acum inca un ghimpe in coasta.

Ce urmeaza insa pentru compania din Goteborg? Ei bine, se pare ca aceasta este preocupata in prezent cu dezvoltarea si, bineinteles, testarea unei versiuni de productie a conceptului 40.1, prezentat oficial la inceputul anului 2016.

Surprinsa deja cu mai multe ocazii, noua masina de la Volvo va avea un design inspirat de ultimele creatii ale suedezilor. O demonstreaza inclusiv aceste ultime fotografii spion, care prezinta interiorul fara niciun fel de camuflaj.

Asadar, in cazul in care se mai intreba cineva, versiunea de productie a conceptului 40.1 va avea o cabina futurista, cu instrumente de bord digitale. Si, deloc surprinzator, un ecran tactil de dimensiuni generoase la nivelul consolei centrale.

Pe plan tehnic, ultimele informatii anunta o noua platforma modulara cu tractiune fata. Apoi, daca vine vorba de motorizari, se pare ca viitoarea masina de la Volvo va dispune de unitati supraalimentate in trei si patru cilindri.

Unele dintre acestea ar putea alaturi de motoare electrice, in timp ce altele... nu chiar. Exista mari sanse, de asemenea, ca anumite propulsoare sa fie livrate inca din standard alaturi de o cutie automata cu opt rapoarte si un sistem 4x4.

Ingredientele retetei propuse de versiunea de productie a conceptului 40.1 le vom afla cu exactitate fie la sfarsitul acestui an, fie la inceputul lui 2018. Salonul auto ales de modelul suedez pentru premiera sa publica ramane un mister.

Este insa o certitudine faptul ca noua de la Volvo nu va debuta in cadrul evenimentului Internationale Automobil-Ausstellung ce se desfasoara la Frankfurt in perioada 14 - 24 septembrie. Motivul? Compania din Goteborg nu va expune nimic aici.

Volvo XC40 - Poze Interior

Volvo XC40 - Poze Interior

Volvo XC40 - Poze Interior

Sursa Foto: Paultan

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 22 Mai 2017