Din spate zici ca e Lamborghini Urus. Uite cum arata versiunea de serie a conceptului Audi Q8!

Din spate zici ca e Lamborghini Urus. Uite cum arata versiunea de serie a conceptului Audi Q8!
  • Versiunea de serie a conceptului Q8 a fost surprinsa in teste complet necamuflata
  • Concurentul modelelor BMW X6 si Mercedes GLE Coupe debuteaza anul acesta
  • Sub capota vom regasi cel mai probabil motorizari turbo cu sase sau opt cilindri
Distribuie pe Facebook

Audi va lansa anul acesta o versiune de serie a conceptului Q8, prezentat in 2017. Noua masina va concura cu modele ca BMW X6 si Mercedes GLE Coupe.

Audi pregateste un concurent pentru modelele BMW X6 si Mercedes GLE Coupe, lucru cunoscut de publicul larg de mai bine de un an. Lansarea iminenta a unui Q8 chiar a devenit o certitudine la inceputul lui 2017, atunci cand compania germana a prezentat conceptul cu acelasi nume.

La 12 luni de la momentul respectiv, versiunea de serie a fost surprinsa complet necamuflata in trafic, scotand iveala o parte frontala influentata de design-ul noilor A7 si A8. In partea din spate a caroseriei, multi vor gasi o serie de asemanari cu proaspat dezvelitul Lamborghini Urus.

Audi Q8 complet necamuflat

Audi Q8 complet necamuflat

In ceea ce priveste departamentul interior, mult anticipatul Q8 va urma trendul ultimelor lansari din gama Audi si va adopta la nivelul plansei de bord trei display-uri color. Doua dintre acestea vor asigura controlul instalatiei de climatizare, a scaunelor incalzite, sistemului de navigatie s.a.m.d.

Din punct de vedere tehnic, alternativa companiei germane la modelele BMW X6 si Mercedes GLE Coupe va fi similara cu cel mai nou Q7. Astfel, la baza se va afla ultima varianta a platformei MLB, folosita inclusiv actualele Bentley Bentayga si Porsche Cayenne, dar si viitorul VW Touareg.

Sub capota, primul Audi Q8 din istorie este asteptat alaturi de motorizari turbo cu sase sau opt cilindri in V. Unele dintre acestea ar putea fi insotite si de un motor electric, in timp ce altele vor lucra - de ce nu, impreuna cu un sistem electric de 48V pentru un plus de eficienta si performanta.

Asa cum precizam si anterior, concurentul companiei germane pentru BMW X6 si Mercedes GLE Coupe ar putea debuta oficial chiar la inceputul acestei primaveri, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva din perioada 8 - 18 martie. Evenimentul Auto China de la sfarsitul lui aprilie reprezinta si el o posibilitate.

Audi Q8 complet necamuflat

Audi Q8 complet necamuflat

Audi Q8 complet necamuflat

Sursa Foto: Autocar

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Audi Q8 complet necamuflat
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 11 Ianuarie 2018