E doar o problema de timp pana ce va renunta la camuflaj. Internetul ne aduce noi poze spion cu viitorul Insignia

E doar o problema de timp pana ce va renunta la camuflaj. Internetul ne aduce noi poze spion cu viitorul Insignia
  • Internetul ne aduce noi poze spion cu viitorul Opel Insignia
  • Automobilul german a fost surprins in teste la Nurburgring
  • Debutul oficial va avea loc cel mai tarziu in cursul lui 2017
Distribuie pe Facebook

O noua zi, o noua sesiune de teste pentru viitorul Opel Insignia. Cea de-a doua generatie a indragitului model german a fost surprinsa inca o data in actiune, de-aceasta data in timpul provocarii supreme: circuitul de la Nurbrugring.

Ca Opel pregateste pensionarea actualului Insignia, ei bine... nu mai reprezinta nicio stire pentru nimeni. Acelasi lucru se poate spune si atunci cand vine vorba despre lansarea urmatoarei generatii a indragitului model german, aceasta fiind surprinsa deja de nenumarate ori in teste. Chiar si in cadrul complexului de la Nurburgring.

Inainte totusi de a vedea cum se descurca viitorul rival al Volkswagen-ului Passat "impotriva" Iadului Verde, tinem sa reamintim ca automobilul in cauza se bucura de serviciile unei platforme noi, care ii garanteaza atat un plus de centimetri la nivelul ampatamentului, cat si un minus de kilograme la nivelul greutatii.

Despre gama de motorizari nu avem inca niciun fel de informatie oficiale, insa este de asteptat ca urmatorul Opel Insignia sa beneficieze de o lista larga de unitati pe benzina si motorina. Inclusiv de un propulsor cu numai trei cilindri si capacitate de un litru, daca este sa dam crezare zvonurilor care circula pe internet in ziua de astazi.

Cum se va incheia intr-un final toata aceasta poveste legata de cea de-a doua generatie a indragitului model german ramane sa aflam fie in toamna, atunci cand Salonul Auto de la Paris isi va deschide portile atat pentru publigul larg, cat si pentru presa de specialitate din intreaga lume, fie cel mai tarziu in 2017.

Distribuie pe Facebook
mai multe