El este noul rival al Passatului. Imagini spion cu urmatorul Opel Insignia

El este noul rival al Passatului. Imagini spion cu urmatorul Opel Insignia
  • Cea de-a doua generatie a modelului Opel Insignia a fost surprinsa intr-o noua serie de teste
  • Prototipul fotografiat pe strazile Germaniei a renuntat la o mica parte din camuflajul sau omniprezent
  • Debutul oficial va avea loc cel mai devreme in toamna acestui an, in cadrul Salonului de la Paris
Distribuie pe Facebook

Cea de-a doua generatie a modelului Opel Insignia a fost surprinsa intr-o noua serie de teste, prototipul fotografiat pe strazile Germaniei imprumutand numeroase elemente vizuale de la proaspat lansatul Astra K.

Daca ultima oara nu a vrut sa ne dezvaluie absolut nimic, cea de-a doua generatie a modelului Opel Insignia a renuntat de-aceasta data la o parte din camuflajul omniprezent inainte de a iesi in teste, pe drumurile publice.

Fireste, cele mai multe dintre detaliile esentiale ale exteriorului raman in continuare ascunde de privirile curiosilor, insa noua situatie ne ofera prilejul de a studia mai bine partea frontala a popularului automobil german de clasa medie.

La polul opus se afla aspectul interior, care refuza cu orice pret sa intre in obiectivul aparatelor de fotografiat. Nu ar fi insa de mirare ca departamentul cu pricina sa ne readuca aminte de proaspat lansatul Astra K.

Opel Insignia - Noi Poze SpionOpel Insignia - Noi Poze Spion

Tot de la generatia cu numarul cinci a compactei germane ar putea proveni si gama de motorizari, printre propulsoarele care candideaza cu mari sanse de reusita la un loc sub capota urmatorului Opel Insignia inscriindu-se si o unitate 1.0 turbo.

Ultimele zvonuri anunta inclusiv aparitia unei noi platforme, a carei misiune este sa aduca atat un plus de 10 centimetri la nivelul ampatamentului, cat si un minus de pana la 200 de kilograme la nivelul greutatii.

In ceea ce priveste optiunile pe care clientii le vor avea la dispozitie din punctul de vedere al versiunilor de caroserie, exista informatia conform careia cea de-a doua generatie a popularului automobil german de clasa medie va pastra doar doua variante.

Acum ramane de vazut daca sedanul chiar va disparea complet din peisaj sau vorbim doar despre zvonuri nefondate. Cand? Cel mai devreme in toamna acestui an, la Paris, cel mai tarziu in toamna lui 2017.

Opel Insignia - Noi Poze Spion

Opel Insignia - Noi Poze Spion

Opel Insignia - Noi Poze Spion

Sursa Foto: Autoblog.it

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Opel Insignia - Noi Poze Spion
mai multe