Este pentru prima data cand AUDI lanseaza aceasta masina. Performantele noului membru al familiei RS

Este pentru prima data cand AUDI lanseaza aceasta masina. Performantele noului membru al familiei RS
  • L-au surprins in premiera in teste
  • Are motor de 2.5 litri turbo
  • Urmeaza sa fie lansat pe parcursul anului viitor
Distribuie pe Facebook

Fotografii spion au avut o surpriza in aceasta saptamana, cand au surprins pentru prima data pe camera prototipul noului Audi RS Q4. Cel mai probabil, SUV-ul de performanta va debuta pe parcursul anului viitor.

Constructorul german de automobile se afla de ceva timp intr-o campanie agresiva de extindere a gamei de performanta RS. Stim pana acum ca Audi are in plan sa lanseze o astfel de versiune pentru modelele Q5 si Q8, dar fotografii spion au surprins acum in teste inca un model RS.

2020 Audi RS Q4

Este vorba despre viitorul RS Q4. Audi este asteptat sa lanseze varianta standard a acestui nou model, asa ca surprinderea este cu atat mai mare sa vedem deja versiunea de performanta in teste.

2020 Audi RS Q4

Din punct de vedere estetic, viitorul SUV-coupe propune un spoiler fata cu prize de aer supradimensionate, terminatii duble pentru sistemul de evacuare si frane cu discuri ventilate si etriere inscriptionate cu Audi Sport.

2020 Audi RS Q4

Potrivit zvonurilor, noul Audi RS Q4 ascunde sub capota celebrul propulsor turbo de 2.5 litri cu cinci cilindri, de noua ori castigator al titlului de Motorul Anului. Acesta se regaseste in prezent pe mai multe modele din gama RS, precum RS3 sau TT RS, dar in cazul SUV-ului Coupe ar urma sa dezvolte aproximativ 414 cai putere.

2020 Audi RS Q4

Din pachetul tehnic nu va lipsi suspensia special calibrata. Toate acestea sunt momentan doar presupuneri, in lipsa unor confirmari din partea reprezentantilor producatorului din Ingolstadt.

2020 Audi RS Q4

Cum Audi urmeaza sa lanseze noul Q4 in lunile urmatoare, cu versiunea de performanta RS Q4 am putea face cunostinta cel mai devreme anul viitor.

2020 Audi RS Q4

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze 2020 Audi RS Q4
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 21 Februarie 2019