Fanii Mercedes nu mai au stare de cand au vazut imaginea asta. Sa fie asta noua masina de performanta a nemtilor?

Fanii Mercedes nu mai au stare de cand au vazut imaginea asta. Sa fie asta noua masina de performanta a nemtilor?
  • Noul AMG GT4 a aparut de nicaieri pe internet
  • Debuteaza oficial la Geneva
  • Ajunge pe piata pe parcursul anului
Distribuie pe Facebook

Cea mai noua masina a nemtilor de la Mercedes a fost scapata pe internet cu putine ore inaintea lansarii oficiale care va avea loc cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. AMG-ul GT4, caci despre el este vorba, va ajunge pe piata la finalul acestui an.

Mercedes-Benz va avea un stand mai mult decat aglomerat la Geneva, acolo unde brand-ul german intentioneaza sa aduca, printre altele, noua generatie a lui G-Class dar si cel mai asteptat sedan-coupe de performanta al momentului.

Este vorba despre noul AMG GT4, sau cu alte cuvinte inlocuitorul vechiului CLS 63 AMG. Prototipurile au fost surprinse de multe ori in teste, camuflate sau nu, si am putut observa o caroserie agresiva, grila Panamericana specifica, o aripa spate activa si forma inclinata a plafonului.

Asa cum era normal, dat fiind ca este unul dintre cele mai importante evenimente auto de peste an, noua masina a nemtilor va debuta oficial la Geneva. Din fericire insa, nu trebuie sa asteptam momentul zero, pentru ca prima imagine cu aceasta a aparut de nicaieri pe internet.

Mercedes-AMG GT4

Marele mister ramane unitatea de propulsie pe care acest model o va ascunde sub capota. Parerile sunt impartite, insa cele mai multe zvonuri sustin ca ar fi vorba despre o unitate V8 twin-turbo de 4.0 litri, care dezvolta 603 cai putere in cazul lui E63 S AMG. Altii sunt de parere ca noul model al nemtilor ar putea beneficia de o versiune hibrida, care sa transmita ambelor punti peste 800 de cai putere.

Atunci cand va ajunge pe piata, pe parcursul acestui an, noul Mercedes-AMG GT4 se va bate de la egal la egal cu Porsche Panamera, viitorul Audi RS7 sau cu mult-asteptatul BMW M8 Gran Coupe.

Distribuie pe Facebook
mai multe