Ferrari nu a glumit cand a spus ca lanseaza un SUV. Noul Purosangue a fost filmat in teste cu o caroserie modificata de Maserati

Ferrari nu a glumit cand a spus ca lanseaza un SUV. Noul Purosangue a fost filmat in teste cu o caroserie modificata de Maserati
  • Ferrari nu a glumit cand a spus ca lanseaza un SUV
  • Noul Purosangue a fost filmat in teste cu o caroserie modificata de Maserati
Distribuie pe Facebook

Debutul controversatului model ar putea avea loc in mai putin de 12 luni - potrivit ultimelor zvonuri si speculatii.

Aston Martin, Bentley, Lamborghini, Rolls-Royce. Sunt numai cateva dintre marcile de mare lux care au renuntat, de curand, sa mai construiasca doar limuzine si / sau masini sport, fiecare dintre cele patru exclusiviste companii rescriindu-si istoriile cu lansarea unui SUV. Un nou nume se va alatura - extrem de curand, respectivei liste, 2022 anuntandu-se anul in care Ferrari lanseaza primul sau astfel de produs, dupa cum vuieste intreaga presa.

Surprins cu aproape opt zile in urma - la mijlocul saptamanii trecute, acompaniat de caroseria modificata a unui Maserati Levante, controversatul model va pune la dispozitia clientilor sai, aparent, si un motor cu opt cilindri in V, cu doua turbine si o capacitate de 3.9 litri, sinonim cu 650 de cai putere.

Mult anticipatul Ferrari Purosangue ar putea fi disponibil la vanzare - conform unor surse familiare cu proiectul respectiv, si intr-o varianta insotita de un propulsor V12 aspirat, dar si intr-o varianta ce combina o motorizare V6 twin-turbo de 2.9 litri si o unitate electrica. Inutil de afirmat, livrarea valorilor maxime se face catre rotile de pe ambele punti, iar ecuatia 0 - 100 km/h ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea in mai putin de patru secunde.

Pretul de vanzare al controversatului SUV nu reprezinta - pentru moment, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii, insa modelul ce va condimenta lista cu produse precum Aston Martin DBX, Bentley Bentayga, Lamborghini Urus sau Rolls-Royce Cullinan va avea o nota de plata din sase cifre.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 3 Februarie 2022