Foto Spion: Noul BMW M4 Coupe pozeaza in Sakhir Orange

Foto Spion: Noul BMW M4 Coupe pozeaza in Sakhir Orange
  • Noul BMW M4 Coupe revine in prim planul camerelor de fotografiat
  • Modelul bavarez de inalta performanta pozeaza acum in nuanta Sakhir Orange
  • Propulsia este asigurata de o unitate ce ofera peste 430 CP si peste 500 Nm
Distribuie pe Facebook

Desi au mai ramas numai cateva luni pana la mult anticipatul sau debut, noul BMW M4 Coupe continua sa-si desfasoare in ritm normal testele prescrise de inginerii bavarezi.

Suprins deja in numeroase ipostaze si prezentat recent intr-o versiune concept, noul BMW M4 Coupe revine astazi in atentia noastra, inlocuitorul legendarului M3 Coupe facandu-si aparitia inca o data pe strazile Germaniei. Din pacate, camuflajul acopera in continuare partile esentiale ale caroseriei, automobilul bavarez de inalta performanta iesind in evidenta, in schimb, prin nuanta speciala aplicata exteriorului - o nuanta speciala denumita Sakhir Orange.

BMW M4 Coupe in Sakhir Orange

In ceea ce priveste departamentul tehnic, acesta nu mai reprezinta deja nici un mister pentru nimeni, noul BMW M4 Coupe urmand a se bucura de serviciile unui propulsor twin-turbo, cu sase cilindri in linie, capabil sa puna la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a 430 cai putere si ceva mai mult de 500 Newton-Metri. Nu vor lipsi din meniu nici transmisia manuala cu sase rapoarte sau sistemul de tractiune spate, in timp ce greutatea se anunta sub pragul celor 1.500 de kilograme.

BMW M4 Coupe in Sakhir Orange

Referitor la aspectul vizual, inlocuitorul legendarului BMW M3 Coupe se va remarca, in primul rand si in primul rand, prin plafonul sau realizat din fibra de carbon. Mai mult de atat, automobilul bavarez de inalta performanta va fi inzestrat si cu ultimele noutati in materie de aerodinamica, precum Air Curtain sau Air Breather, cu spoilerele fata / spate agresiv stilizate, oglinzi laterale special proiectate, respectiv jante de dimensiuni generoase care, in mod optional, pot ascunde discuri carbon-ceramice.

BMW M4 Coupe in Sakhir Orange

Noul BMW M4 va fi disponibil la vanzare in cursul anului viitor, la un pret momentan necunoscut.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze BMW M4 Coupe in Sakhir Orange
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 13 Noiembrie 2013