FOTO SPION: Noul Mercedes CLA Shooting Brake, surprins pentru prima oara in teste!

FOTO SPION: Noul Mercedes CLA Shooting Brake, surprins pentru prima oara in teste!
  • Noul Mercedes CLA Shooting Brake a fost surprins pentru prima oara in teste
  • Prototipul surprins ascundea partea posterioara de privirile curiosilor
  • Versiunea de serie va sosi pe piata in cursul anului 2014
Distribuie pe Facebook

Banuiam ca asa ceva se va intampla intr-un final, insa acum este aproape oficial. Versiunea Shooting Brake a noului Mercedes CLA a fost surprinsa pentru prima oara in teste si arata exact cum ne-am imaginat!

Dupa ce si-au completat gama de automobile cu un al doilea coupe cu patru usi, germanii de la Mercedes pregatesc o noua miscare surprinzatoare. Vorbim, mai exact, de lansarea unei versiuni Shooting Brake a modelului CLA, lansare care va avea loc cel mai probabil in cursul anului 2014. De unde stim acest lucru? Pai, pe langa faptul ca acest anunt a fost facut chiar de seful departamentului de design al constructorului din Stuttgart, acum avem si cateva fotografii spion cu viitorul Mercedes CLA Shooting Brake.

Mercedes CLA Shooting Brake - Poze Spion

Inainte insa de a admira aspectul sau exterior, partial camuflat, tinem sa mentionam ca noul Mercedes CLA Shooting Brake este asteptat sa beneficieze de aceeasi gama de motorizari precum varianta in patru usi. Intr-o alta ordine de idei, viitorii cumparatori vor avea la dispozitie atat motoare pe benzina, cat si propulsoare diesel, in timp ce o varianta de inalta performanta 45 AMG nu este scoasa nici ea din ecuatie. In cazul in care aceasta se va materializa, modelul Mercedes CLA45 AMG Shooting Brake se va putea lauda cu titulatura de cel mai puternic si mai rapid break compact din lume.

Mercedes CLA Shooting Brake - Poze Spion

De asemenea, tot la fel ca in cazul variantei cu "numai" patru usi, fisa cu specificatii tehnice a noului Mercedes CLA Shooting Brake va mai include in echiparea standard si un sistem de tractiune fata, sistemul de tractiune integrala urmand a fi disponibil pe anumite motorizari, in mod optional. Tot in functie de motorizari, transmisia puterii catre roti se va face fie printr-o cutie manuala cu sase trepte, fie printr-o unitate cu dublu ambreiaj si sapte rapoarte.

Mercedes CLA Shooting Brake - Poze Spion

Asadar, acestea fiind spuse, tie cum ti se pare ideea unui Mercedes CLA Shooting Brake?

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Mercedes CLA Shooting Brake - Poze Spion
mai multe