FOTO SPION: Noul Mercedes ML-Class ne dezvaluie cum va arata interiorul sau

FOTO SPION: Noul Mercedes ML-Class ne dezvaluie cum va arata interiorul sau
  • Noul Mercedes ML Facelift a fost surprins pentru prima oara in teste
  • Prototipul fotografiat ne dezvaluie cateva din secretele interioare
  • Debutul oficial va avea loc cel mai probabil inainte de sfarsitul anului
Distribuie pe Facebook

Introdus pe piata in urma cu aproximativ trei ani, actualul Mercedes ML se apropie cu pasi repezi de primirea unui binemeritat facelift.

Surprins pentru prima oara in actiune, noul Mercedes ML Facelift ascunde sub camuflaj majoritatea modificarilor exterioare pe care le va aduce odata cu debutul sau, versiunea imbunatatita a SUV-ului din Stuttgart lasand insa la vedere, din fericire pentru cei curiosi, intreg aspectul sau interior.

Mercedes ML Facelift - Poze Spion

Astfel, chiar daca nu fi dezvaluit in premiera mondiala mai devreme de sfarsitul acestui an sau, cine stie, poate chiar la inceputul lui 2015, viitorul automobil german ne ofera inca de pe acum posibilitatea de a afirma ca al sau cockpit va avea parte de o restilizare remarcabila, ecranul de dimensiuni generoase pozitionat in partea superioara a consolei centrale reprezentand de departe cea mai evidenta dovada in acest sens.

De asemenea, tot la nivel de aspect interior, noul Mercedes ML Facelift va mai iesi in evidenta si prin gurile de ventilatie pozitionate acum in mod vertical, versiunea imbunatatita a SUV-ului din Stuttgart bucurandu-se si de alte detalii regandite, precum volanul cu design in trei spite, de exemplu.

Mercedes ML Facelift - Poze Spion

In ceea ce priveste aspectul exterior, chiar daca majoritatea modificarilor operate aici sunt ascunse sub un camuflaj omniprezent, dupa cum precizam si cateva randuri mai sus, exista o foarte mare posibilitate ca viitorul automobil german sa se aleaga cu mai multe schimbari stilistice, schimbari care sa-l aduca pe aceeasi lungime de unda cu ultima generatie a modelelelor C, respectiv S-Class.

Cu cateva schimbari ne vom intalni cel mai probabil si la nivelul gamei de motorizari, noul Mercedes ML Facelift fiind asteptat sa livreze un plus de eficienta si performanta comparativ cu modelul actual. Nu este exclus, de asemenea, ca versiunea imbunatatita a SUV-ului din Stuttgart sa fie lansata si intr-o varianta ML400, echipata cu un propulsor V6 biturbo de trei litri si aproximativ 333 cai putere, precum ultima generatie a roadster-ului SL.

Mercedes ML Facelift - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Mercedes ML Facelift - Poze Spion
mai multe