Fotografiile care spulbera orice dubiu. Dovada ca BMW lucreaza la un Seria 8 in patru portiere

  • BMW lucreaza la un Seria 8 in patru portiere
  • Versiunea Gran Coupe este asteptata anul viitor
  • Motorizarile provin de la modelul in doua usi
Distribuie pe Facebook

Relansat in urma cu mai bine de o luna si jumatate, dupa o pauza de aproape doua decenii, legendarul BMW Seria 8 se pregateste de... prima sa varianta cu mai mult de doua usi.

O saptamana intreaga si o singura zi. Numai de atat au avut nevoie fotografii spion pentru a surprinde cea de-a doua generatie a legendarului BMW Seria 8 intr-o noua ipostaza extrem de interesanta.

Versiunea cu plafon retractabil, scoasa de compania bavareza pe strazi complet necamuflata, este acum de domeniul trecutului. Intra in scena modelul Gran Coupe, proiectat pentru a concura...

... impotriva unor nume precum Porsche Panamera sau Mercedes AMG GT 4-Door Coupe, evident. Ambele automobile din Stuttgart ofera puteri maxime de peste 600 CP in configuratia de top.

Asemeni modelului in doua portiere, noul BMW Seria 8 Gran Coupe va fi cel mai probabil comercializat initial in doar doua arome diferite. Vorbim despre un 840d xDrive, plus un M850i xDrive.

Drept urmare, in functie de alegerea clientului, sub capota se va ascunde fie o motorizare diesel cu sase cilindri in linie, capacitatea de trei litri si 320 CP, fie un benzinar V8 de 4.4 litri, cu 530 CP.

Fisa tehnica va fi completata in ambele cazuri de o transmisie automata cu opt rapoarte, careia i se va alatura un sistem de tractiune integrala. Pentru un maximum de performanta, nu de alta...

Proiectat pentru a concura impotriva unor nume precum Porsche Panamera sau Mercedes AMG GT 4-Door Coupe, primul BMW Seria 8 Gran Coupe din istorie ar putea ajunge la vanzare in 2019...

... in compania unor elemente estetice si tehnologice imprumutate de la varianta in numai doua portiere. Printre acestea si farurile laser, respectiv instrumentele de bord digitale si configurabile.

BMW Seria 8 Gran Coupe - Poze Spion

BMW Seria 8 Gran Coupe - Poze Spion

BMW Seria 8 Gran Coupe - Poze Spion

BMW Seria 8 Gran Coupe - Poze Spion

BMW Seria 8 Gran Coupe - Poze Spion

BMW Seria 8 Gran Coupe - Poze Spion

Sursa Foto: BimmerToday

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze BMW Seria 8 Gran Coupe - Poze Spion
mai multe