Francezii se pregatesc de o revenire spectaculoasa. Testeaza masina care sa detroneze Passat-ul

Francezii se pregatesc de o revenire spectaculoasa. Testeaza masina care sa detroneze Passat-ul
  • Peugeot pregateste o noua generatie a modelului 508
  • Automobilul francez a fost surprins de curand in teste
  • Primele exemplar vor ajunge in showroom-uri anul viitor
Distribuie pe Facebook

Chiar daca sedanurile au inceput sa piarda teren in fata SUV-urilor, francezii de la Peugeot nu au de gand sa renunte la modelul de clasa medie 508. Ba dimpotriva: acesta se pregateste sa revina intr-o complet noua generatie, care sa detroneze intr-un final Passat-ul celor de la Volkswagen.

Echipat cu un camuflaj care mimeaza la nivelul partii frontale 'narile' caracteristice automobilelor marca BMW, urmatorul Peugeot 508 a reusit sa atraga atentia intregii planete.

Din pacate pentru cei curiosi, majoritatea detaliilor caroseriei automobilului francez raman un mister pentru moment, exceptie facand linia alungita a plafonului in dreptul partii posterioare.

Asadar, nu ar fi deloc de mirare ca noul Peugeot 508 sa renunte la formele de sedan tipice modelului actual si sa opteze pentru un stil ceva mai cochet, de fastback in cinci portiere.

Peugeot 508 - Noi Poze spion

Peugeot 508 - Noi Poze spion

Curios de vazut este, de asemenea, si modul in care va evolua departamentul interior, daca acesta va imprumuta sau nu cateva dintre elementele de design curajoase ale crossverului 3008.

Un mister ramane, cel putin pentru moment, si gama de motorizari, dar este bine de stiut ca automobilul francez va avea la baza o platforma noua, care suporta inclusiv propulsia hibrida.

Mult mai interesant de urmarit este insa daca si ce anume se va schimba in cazul unitatilor diesel, la care clientii de pe pietele din Europa de Vest incep sa renunte incet, dar sigur.

Intr-un final, cateva semne de intrebare avem si privind pachetul tehnologic disponibil, cele mai arzatoare avand legatura cu posibila aparitie in meniu a inovatorului i-Cockpit.

Toate aceste intrebari si dileme isi vor gasi raspunsul inainte de sfarsitul acestui an, anumite surse indicand o premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din toamna.

Primele exemplare ale noului Peugeot 508 vor ajunge in showroom-uri la inceputul lui 2018, nerabdatoare sa dea piept cu Ford Mondeo, Renault Talisman, Volkswagen Passat si, de ce nu, Opel Insignia.

Peugeot 508 - Noi Poze spion

Peugeot 508 - Noi Poze spion

Peugeot 508 - Noi Poze spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Peugeot 508 - Noi Poze spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 15 Iunie 2017