Gata cu asteptarea: ACESTA este noul Volkswagen GOLF 8!

  • Noul Volkswagen Golf a fost surprins complet necamuflat
  • Compacta germana mizeaza pe o evolutie la nivel estetic
  • Productia va demara in vara, la inceputul lunii iunie
Distribuie pe Facebook

Productia modelului german va demara la inceputul acestei veri, conform ultimelor informatii neoficiale.

Nebunia creata in jurul celei de-a opta generatii a celebrului Volkswagen Golf continua astazi cu un nou episod. Fotografii spion au reusit sa surprinda viitorul model german de clasa compacta complet necamuflat...

... in trei configuratii diferite. Startul productiei automobilului care concureaza impotriva unor nume precum Opel Astra, Ford Focus si Renault Megane se va da la inceputul acestei veri, chiar in luna iunie.

Dupa cum precizam si anterior, cea de-a opta generatie a legendarului Volkswagen Golf reprezinta - din punct de vedere estetic - o evolutie a modelului actual. Cu cateva influente de Polo Mk6, evident.

Afirmatia este valabila dintr-un oarecare punct de vedere si la nivel tehnic. Mai precis, compacta germana care concureaza cu Astra, Focus si, nu in ultimul rand, Megane va fi construita la randul ei pe platforma MQB.

Sub capota, cea de-a de-a opta generatie a legendarului Volkswagen Golf este asteptata alaturi de o gama variata de motorizari turbo pe benzina si motorina. Unele insotite de un motor electric, altele... nu.

Tehnologic vorbind, modelul de clasa compacta care concureaza impotriva unor nume precum Opel Astra, Ford Focus si Renault Megane ar putea reprezenta o demonstratie de forta a germanilor. Ce inseamna aceasta?

Cea de-a opta generatie a legendarului Volkswagen Golf va imprumuta mai multe echipamente de la noile Touareg si Passat. Inclusiv acele sisteme care ii permit sa se conduca de unul singur in anumite conditii.

Toate informatiile oficiale cu privire la compacta germana care concureaza cu Astra, Focus si, nu in ultimul rand, Megane ar trebuie sa fie disponibile in perioada urmatoare. Inainte de startul productiei din iunie, evident.

Volkswagen Golf 8 complet necamuflat

Volkswagen Golf 8 complet necamuflat

Volkswagen Golf 8 complet necamuflat

Volkswagen Golf 8 complet necamuflat

Volkswagen Golf 8 complet necamuflat

Volkswagen Golf 8 complet necamuflat

Sursa Foto: Carscoops

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze Volkswagen Golf 8 complet necamuflat
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 8 Martie 2019