Grabeste-te sa cumperi un Opel Meriva. Monovolumul german e pe cale sa renunte la usile de Rolls-Royce

Grabeste-te sa cumperi un Opel Meriva. Monovolumul german e pe cale sa renunte la usile de Rolls-Royce
  • Noul Opel Meriva a fost surprins pentru prima oara in teste
  • Prototipul fotografiat iese in evidenta in special prin lipsa usilor cu deschidere verticala
  • Debutul public va avea cel mai probabil loc in toamna, la Paris
Distribuie pe Facebook

Opel lucreaza la o noua generatie a monovolumului Meriva care, conform anumitor surse, nu va mai beneficia de usi cu deschidere verticala precum actuala versiune.

Cea de-a doua reiteratie a modelului Insignia nu este singura noutate pe care Opel o va lansa in lunile urmatoare, acelasi producator german de masini pregatind inclusiv reimprospatarea gamei Meriva.

Asteptata sa debuteze si ea tot in cadrul Salonului Auto ce se desfasoara la Paris intre 1 si 16 octombrie 2016, urmatoarea generatie a monovolumului din Russelsheim a fost surprinsa recent in teste... fara usile cu deschidere verticala ale actualei versiuni.

Ramane acum de vazut daca Opel doar incearca sa-si pacaleasca rivalii cu aceasta ocazie sau viitorul Meriva chiar va renunta la detaliul in cauza, dupa cum anunta mai multe surse neoficiale.

Tot la capitolul curiozitati si mistere putem trece, de asemenea, si design-ul interior, respectiv exterior, urmatoarea generatie a monovolumului din Russelsheim fiind totusi asteptata sa se inspire in acest caz de la proaspat (re)lansatele Astra si Zafira.

Modelele cu pricina vor reprezenta principala sursa de inspiratie si la nivelul paletei de motorizari, noul Opel Meriva promitand astfel o lista variata de unitati turbo pe benzina si motorina.

Daca totul decurge bine si zvonurile se adeveresc, urmatoarea generatie a monovolumului din Russelsheim va putea fi admirata pentru prima oara de catre publicul larg la inceputul lunii octombrie, la Paris, dupa cum precizam si cateva randuri mai sus.

Opel Meriva - Poze Spion

Opel Meriva - Poze Spion

Opel Meriva - Poze Spion

Sursa Foto: CarScoops

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Opel Meriva - Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 5 August 2016