I-au inrosit discurile de frana pe Nurburgring. VIDEO cu noul BMW M8 impins la limita

I-au inrosit discurile de frana pe Nurburgring. VIDEO cu noul BMW M8 impins la limita
  • Ar putea fi lansat in lunile urmatoare
  • Are un motor V8 de peste 600 de cai putere
  • Momentan este testat pe circuitul de la Nurburgring
Distribuie pe Facebook

Constructorul bavarez de automobile testeaza zilele acestea versiunea de performanta a noului Seria 8 pe legendarul circuit Nurburgring Nordschleife. Clipul video de mai jos ni-l arata inclusiv cu discurile de frana inrosite, semn ca pilotul nu menajeaza deloc coupe-ul.

Dupa o pauza de aproape doua decenii, Seria 8 a revenit in gama nemtilor de la BMW. Momentan este disponibil in versiune de caroserie Coupe si Cabrio insa pe viitor clientii vor putea opta si pentru un Seria 8 Gran Coupe dar si pentru mult-asteptata varianta de performanta M8.

Prototipurile viitorului BMW M8 sunt testate in prezent, inclusiv pe celebrul circuit la Nurburgring, urmand ca acest model dezvoltat de divizia M sa fie lansat oficial in lunile urmatoare.

Camuflajul des ne impiedica sa vedem modificarile estetice, dar cel mai probabil vorbim de spoilere mai agresive, prize de aer supradimensionate, o grila neagra, elemente aerodinamice active, sistem de evacuare cu patru terminatii, jante mari si desigur, frane performante.

Din clipul video de mai jos reiese ca cel de la volan nu menajeaza deloc masina. Motorul V8 de 4.4 litri urla din toate puterile iar discurile de frana se inrosesc din cand in cand. Dar mai bine da play si convinge-te singur.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 8 Noiembrie 2018