Imagini Oficiale: Mercedes ne face cunostinta cu viitorul sau SLC AMG

Imagini Oficiale: Mercedes ne face cunostinta cu viitorul sau SLC AMG
Mercedes pregateste lansarea unui al doilea supercar si vrea sa se asigure ca toata lumea stie de acest lucru. Tocmai de aceea, constructorul din Stuttgart publica astazi primele fotografii oficiale cu prototipul viitorului SLC AMG.
Distribuie pe Facebook

Ce stim pana la acest moment despre viitorul supercar de la Mercedes? Ei bine, in afara faptul ca se va numi SLC AMG si ca, dupa cum se poate observa in primele fotografii oficiale, se va bucura de o silueta asemanatoare modelului SLS AMG... mai nimic. Totusi, daca este sa dam crezare zvonurilor care tot circula pe internet in ultima perioada de timp, viitorul Mercedes SLC AMG ar trebui sa concureze atat cu Porsche 911, cat si cu Jaguar F-Type.

Mercedes SLC - Poze Spion

De asemenea, spre deosebire de modelul SLS AMG - a carei platforma o va prelua, cel de-al doilea supercar al constructorului din Stuttgart este asteptat sa ascunde sub capota un V8 supraalimentat. Vorbim mai exact de un V8 twin-turbo de patru litri, care ar trebui sa dezvolte aproximativ 500 CP in versiunea de baza, respectiv 600 CP in varianta de top.

Mercedes SLC - Poze Spion

Mai mult de-atat, se pare ca de pe lista cu specificatii tehnice nu va lipsi nici transmisia automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, ce va livra intreaga putere exclusiv rotilor spate. De asemenea, este de asteptat ca viitorul Mercedes SLC AMG - despre care se zvoneste ca va ajunge pe piata in cursul lui 2015, sa beneficieze si de o constructie ultra-usoara, astfel ca greutatea sa nu ar trebui sa depaseasca pragul celor 1.500 de kilograme.

Mercedes SLC - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Mercedes SLC - Poze Spion
mai multe