Imaginile cu care Hyundai vrea sa bage frica in Volkswagen-ul Golf GTI

Imaginile cu care Hyundai vrea sa bage frica in Volkswagen-ul Golf GTI
  • Hyundai a publicat un nou teaser video al modelului i30 N
  • Viitorul hot-hatch sud coreea va avea sub capota un 2.0 turbo
  • Primele exemplare sunt asteptate pe strazi in anul 2017
Distribuie pe Facebook

Producatorul sud-coreean de automobile a publicat recent un nou teaser video ce surprinde in teste un prototip al primului sau hot-hatch, modelul i30 N.

Dupa mai bine de patru decenii si jumatate, compania Hyundai planuieste sa intre pe piata modelelor de clasa compacta si inalta performanta, acolo unde va avea de infruntat rivali de renume precum Ford Focus ST, Renault Megane RS sau Volkswagen Golf GTI.

Automobilul pe care sud-coreenii il vor arunca in arena va purta denumirea i30 N si va fi pus in miscare de o unitate turbo de doi litri, a carei putere maxima ramane pentru moment un mister. Stim, in schimb, ca aceasta va asigura o viteza maxima de 250 de kilometri pe ora.

Nici despre componentele trenului de rulare nu avem mari informatii oficiale, insa este de asteptat ca primul hot-hatch din istoria marcii Hyundai sa vina cu o suspensie sport si un sistem de franare pe masura. Plus, de ce nu, un diferential electronic cu alunecare limitata.

In stilul adversarilor sai directi, mult anticipatul i30 N va adopta inclusiv numeroase detalii vizuale unice, modelul sud-coreean de clasa compacta si inalta performanta urmand se remarca atat prin spoilere agresiv stilizate, cat si prin praguri proeminente sau jante supradimensionate.

La interior, soferul si pasagerii primului hot-hatch din istoria marcii Hyundai vor fi intampinati, cel mai probabil, de volan in trei spite, scaune cu suport lateral marit, dar si ceasuri de bord, respectiv ornamente pentru consola centrala si fetele usilor specifice.

Conform zvonurilor care circula pe internet, debutul mult anticipatului i30 N a fost programat pentru inceputul anului 2017. Modelul sud-coreean de clasa compacta si inalta performanta va prinde astfel pe ultima suma de metri actuala generatie a modelului Volkswagen Golf GTI.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 7 Septembrie 2016