Italienii au gasit ac de cojocul nemtilor. Noua masina, surprinsa complet necamuflata intr-o parcare

Italienii au gasit ac de cojocul nemtilor. Noua masina, surprinsa complet necamuflata intr-o parcare
  • Italienii au gasit ac de cojocul nemtilor
  • Noua masina, surprinsa complet necamuflata intr-o parcare
Distribuie pe Facebook

Mult anticipata premiera mondiala va avea loc peste doar cateva zile - in data de 22 martie a anului 2022, aparent.

Anticipat de numeroase filme si fotografii teaser, primul Maserati Grecale a revenit, de curand, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: masina oferita pe aceeasi arhitectura precum Alfa Romeo Stelvio a fost surprinsa complet necamuflata intr-o parcare din Italia - lasand la vedere absolut fiecare linie si rotunjime a caroseriei cu cinci portiere in dotare, daca mai trebuia cumva mentionat un astfel de lucru.

Proiectata pentru a concura impotriva trio-ului format din produsele germane Audi Q5, BMW X3 si Mercedes GLC, respectiva creatie se remarca numaidecat prin grila si blocurile optice uriase de la nivelul partii frontale, insa nici jantele cu design unic - inspirat de trident, stopurile unite cu o banda cromata sau difuzorul posterior de aer atent sculptat nu vor trece complet neobservate.

La interior - dupa cum precizam si anterior, primul Maserati Grecale ofera, pe langa obisnuitele insertii de piele fina si cusaturi contrastante, inclusiv un display central despartit, de comenzile cutiei de viteze, in doua zone de lucru diferite. Intr-un final, aceeasi masina asamblata de italieni pe platforma actualei Alfa Romeo Stelvio mai are de anuntat si instrumente de bord digitale, guri de ventilatie alungite etc.

Sub capota, cumparatorii gamei dezvoltate special pentru a concura impotriva trio-ului format din produsele germane Audi Q5, BMW X3 si Mercedes GLC vor avea - se pare, la dispozitie propulsoare cu patru sau sase cilindri in echipare, pe benzina, cu unele dintre motorizarile respective urmand a fi disponibile alaturi de una sau mai multe forme de electrificare, de ce nu.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 21 Martie 2022