L-a prins la semafor si a profitat din plin de ocazie. Uite cum arata la interior noul Mercedes GLE!

L-a prins la semafor si a profitat din plin de ocazie. Uite cum arata la interior noul Mercedes GLE!
  • Urmatorul Mercedes GLE a fost surprins din nou in teste
  • Automobilul german ascunde la interior doua display-uri uriase
  • SUV-ul german va debuta oficial inainte de sfarsitul anului
Distribuie pe Facebook

Asemeni ultimelor produse din Stuttgart, viitorul concurent la modelului BMW X5 mizeaza pe o configuratie cu doua display-uri uriase la nivelul plansei de bord.

La mai putin de o saptamana de la publicarea primelor fotografii oficiale, noul Mercedes GLE revine in atentia publicului larg. Si totul dupa ce urmatoarea generatie a modelului care concureaza cu BMW X5 a fost surprinsa in teste cu interiorul la vedere.

Cu toate ca nu sunt suficient de clare, ultimele fotografii reconfirma teoria potrivit careia viitorul SUV al companiei din Stuttgart va miza pe o configuratie cu doua display-uri de dimensiuni generoase la nivelul plansei de bord. De altfel, respectivele imagini ne ofera inclusiv o privire asupra gurilor de ventilatie centrale, prezente in numar de patru.

Nu la fel de multe putem spune, in schimb, si despre pachetul exterior, care pastreaza in continuare o buna parte a camuflajului tipic noilor modele. Judecand insa dupa aceste poze, o evolutie a design-ului actual este mult mai probabil decat o revolutie estetica.

In ceea ce priveste departamentul tehnic, urmatoarea generatie a automobilului care concureaza cu BMW X5 este asteptata in showroom-uri alaturi de platforma si motorizarile modelului E-Class. Drept urmare, viitorii clienti vor avea la dispozitie inclusiv o serie de propulsoare turbo cu sase cilindri in linie, atat pe benzina, cat si pe motorina.

Modificari majore vom intalni si sub capota versiunii 63 AMG, acolo unde unitatea V8 bi-turbo de 5.5 litri va fi inlocuita de un motor similar, insa cu capacitatea cilindrica de patru litri. Totodata, puterea maxima ar putea ajunge pana la 612 CP in cazul variantei S.

Daca ultimele zvonuri se adeveresc, noul Mercedes GLE va fi dezvaluit in premiera mondiala chiar inainte de sfarsitul acestui an, la timp pentru Salonul Auto International care se desfasoara la Paris in perioada 4 - 14 octombrie. Ulterior, concurentul lui BMW X5 va fi disponibil la vanzare si sub forma unui model cu alutra de... Coupe.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 9 Iulie 2018