Au profitat de neatentia germanilor si l-au pozat aproape necamuflat. Uite cum arata la exterior noul Mercedes GLE!

  • Noul Mercedes GLE a fost surprins aproape necamuflat
  • SUV-ul german scoate la iveala un design familiar
  • Debutul oficial ar putea avea loc chiar anul acesta
Distribuie pe Facebook

Urmatoarea generatie a modelului care concureaza cu Audi Q7 si BMW X5 ar putea debuta in premiera mondiala chiar inainte de sfarsitul anului 2018, spun anumite surse.

Lansat pe piata la inceputul acestei decade si redenumit in anul 2015 din ML in GLE, actualul concurent al germanilor de la Mercedes pentru Audi Q7, BMW X5, Range Rover Sport si Porsche Cayenne se pregateste zilele acestea de sfarsitul glorioasei sale cariere.

Urmatorul model a fost surprins din nou in imagini de catre fotografii spion, iar o premiera mondiala a viitorului W167 nu pare deloc departe daca este sa judecam dupa faptul ca SUV-ul companiei din Stuttgart a renuntat in mare parte la camuflajul caroseriei in cinci portiere.

Si daca tot veni vorba despre acest subiect, trebuie spus ca ultimele cadre scot la iveala mai degraba o evolutie (decat o revolutie) in materie de design, la care par sa contribuie din plin... inclusiv mai multe elementele vizuale imprumutate de la A-Class si, evident, CLS.

Din pacate, pozele interioare lipsesc cu desavarsire de-aceasta data din peisaj, insa stim deja ca Mercedes va opta si in situatia de fata pentru o configuratie cu doua displayuri de dimensiuni generoase - dintre care unul pentru instrumentele digitale, la nivelul panoului de bord.

Acum, daca vine vorba despre optiunile care vor compune gama de motorizari a viitorului concurent pentru Audi Q7 si BMW X5, sunt mari sanse ca urmatoarea generatie a modelului GLE sa preia propulsoarele turbo pe benzina si motorina ale actualului E-Class.

Ramane doar de vazut ce vor alege sa faca oficialii companiei din Stuttgart cu versiunea 63 AMG, daca aceasta va oferi la randul ei pana la 612 CP si 850 Nm ori numarul cailor putere, respectiv valoarea din dreptul cuplului motor vor fi reduse in cazul SUV-ului german de inalta performanta.

Noul Mercedes GLE - Poze Spion

Noul Mercedes GLE - Poze Spion

Noul Mercedes GLE - Poze Spion

Noul Mercedes GLE - Poze Spion

Noul Mercedes GLE - Poze Spion

Sursa Foto: Carscoops

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Noul Mercedes GLE - Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 11 Iunie 2018