L-au deghizat in BMW inainte de a-l scoate pe strazi. Secretul neasteptat din aceste imagini

L-au deghizat in BMW inainte de a-l scoate pe strazi. Secretul neasteptat din aceste imagini
  • Noul Peugeot 508 a fost surprins pentru prima oara in teste
  • Prototipul fotografiat prezinta o grila frontala a la BMW
  • Lansarea oficiala va avea loc cel mai probabil anul viitor
Distribuie pe Facebook

Fotografii spion au reusind sa surprinda de curand in teste un prototip cu 'narile' specifice automobilelor marca BMW. Ulterior, acestia au aflat ca sub camuflajul bine gandit se ascundea, de fapt, o noua generatie a modelului Peugeot 508.

Pentru a nu se da de gol in fata concurentei, producatorii de automobile din intreaga lume isi testeaza viitoarele modele complet camuflate. Uneori, companiile ajung chiar sa deghizeze respectivele prototipuri in produse care seamana cu cele ale competitiei.

Despre o situatie similara putem discuta si in acest material, ce are ca subiect principal urmatoare generatie a francezului Peugeot 508. Surprinsa de curand pe strazile Europei, respectiva masina propune la nivelul partii frontale o grila tipica... BMW-urilor.

Exceptand design-ul jantelor, care ar putea fi modificat pana la debutul versiunii de serie, celelalte detalii exterioare raman un mare mister. Contrastul dintre capota alungita a motorului si portbagajul scurtat ne duce insa cu gandul la un coupe in patru usi.

O necunoscuta ramane, pentru moment, si modul in care va arata cabina. Nu am fi totusi mirati ca urmatoarea generatie a francezului Peugeot 508 sa se inspire din meniul propus de Masina Anului 2017 in Europa, respectiv... crossover-ul Peugeot 3008.

Asemanarile dintre cele doua modele ale producatorului de automobile din Hexagon ar putea continua si la nivelul gamei de motorizari sau, de ce nu, al pachetului tehnologic. Cert este ca lupta cu Volkswagen Passat si rivalii nu se castiga cu una, cu doua.

Mai multe informatii cu privire la urmatoarea generatie a francezului Peugeot 508 ar trebui sa aflam in lunile viitoare. Nu de alta dar, daca este sa dam crezare zvonurilor actuale, respectiva masina va ajunge in showroom-uri incepand cu anul 2018.

Reamintim, aceasta va avea de infruntat adversari precum Ford Mondeo, Mazda6, Opel Insignia, Renault Talisman, Skoda Superb, Toyota Avensis si, nu in ultimul rand, Volkswagen Passat. Va scapa, in schimb, de modelul Citroen C5, care nu va primi un succesor.

Peugeot 508 - Poze spion

Peugeot 508 - Poze spion

Peugeot 508 - Poze spion

Peugeot 508 - Poze spion

Peugeot 508 - Poze spion

Sursa Foto: Carscoops

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Peugeot 508 - Poze spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 8 Iunie 2017