L-au pozat complet necamuflat, cu aproape cinci luni inaintea lansarii oficiale. ACESTA ESTE NOUL AUDI SQ8!

  • Noul Audi SQ8 a fost surprins complet necamuflat
  • Lansarea oficiala va avea loc in luna decembrie
  • Sub capota s-ar putea ascunde un motor V8 TDI
Distribuie pe Facebook

Chiar daca nu va debuta mai devreme de luna decembrie a acestui an, noul Audi SQ8 nu mai reprezinta deja niciun mister pentru nimeni. Si totul dupa ce viitorul SUV de performanta din Ingolstadt a fost surprins complet necamuflat.

Motor V6 de trei litri, 286 de cai putere si 6.3 secunde pentru sprintul 0 - 100 kilometri pe ora. Asa suna propunerea tehnica a celui mai potent Q8 pe care banii il pot cumpara la momentul de fata, versiunea 50 TDI fiind de altfel si singura disponibila in prezent.

Situatia se va schimba insa pana la sfarsitul acestui an, Audi pregatind pentru luna decembrie lansarea unei variante SQ8. Care, intamplator ori ba, a fost surprinsa de curand complet necamuflata, cu elementele tipice modelelor de performanta din Ingolstadt... la vedere.

Vorbim despre spoilere fata si spate restilizate pentru un plus de sportivitate, despre praguri laterale proeminente, dar si un nou eleron pentru plafon. Evacuarea cvadrupla si jantele din aliaj de dimensiuni uriase completeaza, asa cum era de asteptat, pachetul exterior.

La interior sunt asteptate instrumente de bord redesenate, scaune fata cu suport lateral marit, plus ornamente specifice. Mai mult decat atat, varianta SQ8 va oferi in echiparea standard o buna parte dintre dotarile care ingroasa lista cu optionale a versiunilor normale.

Acum, daca vine vorba despre departamentul tehnic, ultimele zvonuri vorbesc despre o motorizare V8 TDI de patru litri si 435 de cai putere pentru viitorul SUV de performanta din Ingolstadt. Este vorba despre o unitate cu doua turbine mecanice si un compresor electric.

Totusi, pe anumite piete, acelasi Audi SQ8 ar putea fi comercializat si in compania unui benzinar. Clientii americani, de exemplu, se vor bucura de un V6 TFSI cu capacitatea de trei litri... in cazul in care informatiile obtine de publicatia Autocar se dovedesc a fi adevarate.

Audi SQ8 necamuflat

Audi SQ8 necamuflat

Audi SQ8 necamuflat

Audi SQ8 necamuflat

Audi SQ8 necamuflatAudi SQ8 necamuflat

Sursa Foto: Autocar

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Audi SQ8 necamuflat
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 10 Iulie 2018