L-au prins cu garda jos. Asa arata noul model al bavarezilor de la BMW fara camuflaj

L-au prins cu garda jos. Asa arata noul model al bavarezilor de la BMW fara camuflaj
  • Noul BMW X2 a fost surprins fara camuflaj
  • Are un aspect mai sportiv decat fratele mai mic X1
  • Ar putea debuta in decembrie la Los Angeles
Distribuie pe Facebook

Prototipul noului BMW X2 a fost surprins purtand un minim de camuflaj in timp ce era transportat impreuna cu mai multe modele ale brand-ului bavarez. Acesta ar putea debuta oficial cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles din decembrie.

Dupa ce l-au "imbracat" la patru ace si l-au scos pe strazile din Milano, unde se desfasura Saptamana Modei, se pare ca nemtii de la BMW au ramas fara camuflaj pentru noul SAV (Sports Activity Vehicle) X2.

2018 BMW X2

Un prototip aflat in ultimele stadii de dezvoltare a fost surprins in toata splendoarea lui in timp ce era transportat alaturi de mai multe masini, lasand astfel sa se vada majoritatea noutatilor cu care isi va impresiona clientii.

2018 BMW X2

Avem asadar un plafon inclinat in partea din spate care s-ar putea sa influenteze negativ spatiul interior, mai multe protectii din plastic la nivelul usilor, un aspect mai sportiv decat X1-le si logo-ul bavarezilor montat pe stalpii din spate, o trimitere clara la celebra gama CS. Totusi, putin camuflaj mai poate fi intalnit in jurul blocurilor de lumini si al aripii spate, ceea ce inseamna ca inginerii mai au de definitivat aceste zone.

2018 BMW X2

Jantele exemplarului din aceste imagini par la randul lor provizorii, versiunea de productie urmand sa beneficieze de "incaltari" supradimensionate, cu un design inspirat cel mai probabil de cele folosite de conceptul X2, prezentat in urma cu aproape un an la Paris.

2018 BMW X2

Avand in vedere stadiul avansat in care se afla acest prototip, nemtii de la BMW sunt asteptati sa-l prezinte oficial cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles din decembrie. Daca nu se va intampla asta, noul X2 va debuta in cel mai rau caz la inceputul anului viitor, la Detroit.

2018 BMW X2

2018 BMW X2

2018 BMW X2

2018 BMW X2

2018 BMW X2

Sursa foto: motor1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze 2018 BMW X2
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 10 Octombrie 2017