L-au surprins complet necamuflat, cu o saptamana inaintea lansarii oficiale. Acesta este noul BMW Seria 8!

L-au surprins complet necamuflat, cu o saptamana inaintea lansarii oficiale. Acesta este noul BMW Seria 8!
  • Noul BMW Seria 8 a fost surprins necamuflat inaintea lansarii
  • Este vorba despre un model de teste, cu mai multe piese lipsa
  • Automobilul bavarez va fi prezentat oficial pe data de 15 iunie
Distribuie pe Facebook

Chiar daca nu va debuta in mod oficial mai devreme de sfarsitul saptamanii viitoare, noul BMW Seria 8 ne dezvaluie inca de astazi o parte din secretele sale.

Si totul dupa ce automobilul de lux al companiei bavareze a fost surprins complet necamuflat, scotand la iveala mai multe elemente ale caroseriei in doua portiere. Altele lipsesc complet din peisaj, dupa cum se intampla in cazul blocurilor optice ori spoilerului spate.

Revenind acum la ceea ce se vede, respectivul BMW Seria 8 face parte din seria de modele Convertible si este echipat cu un plafon retractabil din material textil. Vorbim despre o solutie folosita, de altfel, si in cazul variantei decapotabile a vechiului Seria 6.

Sub capota, noul automobil de lux al companiei bavareze, care a fost proiectat pentru a concura impotriva unor nume precum Bentley Continental GT / GTC si Mercedes S-Class Coupe / Cabriolet va adopta inclusiv o motorizare cu opt cilindri in V si doua turbine.

Cunoscuta sub denumirea M850i xDrive, versiunea cu pricina este asteptata in showroom-uri alaturi de 530 CP si 750 Nm, valori maxime livrate tuturor celor patru roti prin intermediul unei cutii automate cu opt rapoarte. Drept urmare, sprintul de la 0 la 100 km/h...

... ar putea dura chiar mai putin de patru secunde. La momentul de fata, noul M5 este modelul suprem de la BMW din acest punct de vedere - care, echipat cu pachetul Competition, reuseste sa accelereze pana la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de numai 3.3 secunde.

Dupa cum precizam si anterior, primul Seria 8 din ultimele doua decenii va debuta in mod oficial la sfarsitul saptamanii viitoare, cu ocazia Cursei de 24 de Ore de la Le Mans. Cu putin noroc, automobilul de lux al companiei bavareze va ajunge pe internet putin mai devreme.

BMW Seria 8 fara camuflaj

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 8 Iunie 2018