L-au surprins in teste alaturi de BMW Seria 7. POZE NOI cu viitorul Mercedes S-Class

L-au surprins in teste alaturi de BMW Seria 7. POZE NOI cu viitorul Mercedes S-Class
  • Mercedes continua testele cu urmatoarea generatie a limuzinei S-Class
  • Noua nava amiral a companiei germane a fost surprinsa de-aceasta data in actiune alaturi de BMW Seria 7
  • Primele exemplare sunt asteptate in showroom-uri incepand cu 2020
Distribuie pe Facebook

Mercedes continua testele cu urmatoarea generatie a limuzinei S-Class. Asteptata in showroom-uri incepand cu anul 2020, noua nava amiral a companiei germane a fost surprinsa de-aceasta data in actiune alaturi de BMW Seria 7.

Chiar daca nu a trecut nici macar un an de la premiera actualului S-Class, Mercedes pregateste deja lansarea unui nou model. Ce este drept, startul vanzarilor se va da abia in 2020, iar de aceasta data nu va mai fi vorba despre un simplu facelift.

Tinand cont ca testele cu urmatoarea generatie a limuzinei germane de lux sunt abia la inceput, prototipurile scoase pe strazi vin complet camuflate. Nu ar fi insa de mirare daca exteriorul ar imprumuta cateva elemente estetice de la CLS.

Nici despre interior nu se cunosc foarte multe detalii la acest moment, exceptand faptul ca aparitia in meniu a noului sistem de infotainment MBUX reprezinta o posibilitate. Ramane acum de vazut daca va creste si spatiul destinat pasagerilor.

Noul Mercedes S-Class - Noi Poze Spion

Ramanem la capitolul tehnologii si precizam ca urmatoarea generatie a modelului Mercedes S-Class ar putea dispune de rulare autonoma de nivel trei. Ca o mica paranteza, proaspat lansatul Audi A8 se bucura deja de aceste capabilitati.

Sub capota, se presupune ca noua limuzina de lux a companiei germane va oferi o gama variata de unitati turbo pe benzina si motorina. Nu vor lipsi din peisaj nici versiunile hibrid; in plus, unele voci discuta chiar si despre o varianta electrica.

Informatiile cu privire la urmatoarea generatie a modelului Mercedes S-Class se opresc momentan aici, dar mai multe piese ale acestui puzzle ar trebui sa apara in perioada urmatoare. Pana atunci, sa discutam despre actuala nava amiral.

Pe piata auto din Romania, masina de lux a companiei germane porneste de la 102.875 euro. Clientii au de ales intre numeroase motorizari, unele cu sase cilindri in linie, altele cu opt sau 12 pistoane in V, care dezvolta pana la 630 CP.

Multiple sunt optiunile disponibile si la nivel de caroserie. Daca ne referim strict la limuzina Mercedes S-Class, avem trei versiuni: una normala, una cu ampatament marit, plus o varianta Maybach, mai impresionanta din toate punctele de vedere.

Noul Mercedes S-Class - Noi Poze Spion

Noul Mercedes S-Class - Noi Poze Spion

Noul Mercedes S-Class - Noi Poze Spion

Noul Mercedes S-Class - Noi Poze Spion

Noul Mercedes S-Class - Noi Poze Spion

Sursa Foto: Autocar

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Noul Mercedes S-Class - Noi Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 15 Februarie 2018