L-au surprins pe o strada din Detroit. ASTA-i Jeepul de 707 CP despre care toata lumea vorbeste!

L-au surprins pe o strada din Detroit. ASTA-i Jeepul de 707 CP despre care toata lumea vorbeste!
  • Un american sustine ca a surprins in teste mult anticipatul Jeep Grand Cherokee Trackhawk
  • Prototipul fotografiat in teste prezinta un roll cage si discuri de franare supradimensionate
  • Versiunea de serie va avea sub capota o unitate supraalimentata de 6.2 litri si 707 CP
Distribuie pe Facebook

Un american sustine ca a rulat bara la bara, pe asfaltul din Detroit, alaturi de mult anticipatul Jeep Grand Cherokee Trackhawk. Vestea buna? Are si imagini cu care sa dovedeasca cele spuse!

Zvonurile cu privire la posibilitatea lansarii unei versiuni de 707 cai putere a modelului Jeep Grand Cherokee au inceput sa curga inca de anul trecut, insa... adevarul este ca au mai ramas doar doua luni pana la sfarsitul lui 2016 si nu avem inca nimic concret.

Avem, in schimb, un american care sustine ca a rulat bara la bara, pe asfaltul din Detroit, alaturi de mult anticipata varianta Trackhawk a SUV-ului de peste Ocean. Respectiva persoana are, in plus, si un filmulet cu care sa dovedeasca cele spuse.

Nu putem confirma - dar nici infirma, ce-i drept, ca sub capota prototipului surprins in actiune chiar se ascunde o unitate supraalimentata cu opt cilindri in V si capacitate de 6.2 litri, dar putem sustine in schimb teoria roll-cage-ului si a discurilor de franare supradimensionate.

Un mare mister ramane, de asemenea, si detaliu ascuns sub camuflajul prezent la nivelul partii frontale, in timp ce capota ventilata a motorului... ei bine, nu reprezinta absolut nimic nou - ea se regaseste si pe ultimul Jeep Grand Cherokee SRT.

Revenind acum la zvonurile privind posibilitatea lansarii unei versiuni de 707 cai putere a SUV-ului de peste Ocean, comercializata sub indicativul Trackhawk, acestea inaintau anul 2017 ca data pentru sosirea modelului cu pricina in showroom-uri.

Tot ele indicau ca fisa tehnica va aduce in prim plan unitatea supraalimentata cu opt cilindri in V si capacitate de 6.2 litri a variantei Hellcat ce insoteste gamele Charger si Challenger de la Dodge, cuplata la o cutie automata si un sistem 4x4.

Despre performante... din nou, nimic concret, ci numai cateva voci care sustin ca acceleratia de la 0 la 96 km/h se va realiza in fix 3.5 secunde, valoare ce ii va conferi viitorului Jeep Grand Cherokee Trackhawk titlul de cel mai rapid SUV de serie al planetei.

Distribuie pe Facebook
mai multe