Mai aproape de adevar. Noul Volkswagen Touareg, surprins in compania unui minimum de camuflaj

Mai aproape de adevar. Noul Volkswagen Touareg, surprins in compania unui minimum de camuflaj
  • Noul Volkswagen Touareg a fost surprins in compania unui minimum de camuflaj
  • Premiera publica va avea loc in toamna, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt
  • Ultimele zvonuri anunta o platforma si motorizari imprumutate de la Audi Q7
Distribuie pe Facebook

Urmatoarea generatie a modelului Volkswagen Touareg a fost surprinsa din nou in teste, de-aceasta data in compania unui minimum de camuflaj.

Ca Volkswagen lucreaza la o noua generatie a modelului Touareg, ei bine... nu mai reprezinta niciun mister pentru nimeni. Ba dimpotriva: o intreaga planeta stie deja acest lucru.

Tot la capitolul cunoscute mai putem bifa, de asemenea, si platforma MLB Evo. Platforma pe care popularul SUV de origine germana o va imprumuta de la actualul Audi Q7.

Apoi, daca este sa dam crezare zvonurilor, exista mari sanse ca intre Volkswagen Touareg si Audi Q7 sa aiba loc inclusiv un schimb de motoare. Sau de cutii de viteze si alte tehnologii.

Pe scurt, despre urmatoarea generatie a popularului SUV de origine germana se cunosc la acest moment extrem de multe detalii. Mai putin unul singur, care are legatura cu partea vizuala.

VW Touareg - Poze Spion

VW Touareg - Poze Spion

Din fericire, noul Volkswagen Touareg a fost surprins de curand in teste fara niciun fel de camuflaj. Exceptand-ul pe cel care incerca sa acopere blocurile optice frontale si posterioare.

Lasand in urma acest aspect, putem spune inca de pe acum ca generatia cu numarul trei a popularului SUV de origine germana aduce a Tiguan. Si Arteon, dupa cum am vazut AICI.

Este de bine sau de rau? Raspunsul la respectiva intrebare il vom afla in anii ce vor urma, atunci cand Volkswagen va anunta cate exemplare ale noului Touareg a reusit sa vanda.

In schimb, in urmatoarea perioada de timp vom vedea daca generatia cu numarul trei a popularului SUV de origine germana va primi ceasuri digitale. Sau un ecran tactil de 9.2 inch.

Si, nu in ultimul rand, cate kilograme va pierde noul Volkswagen Touareg. Actualul Audi Q7, de la care va prelua platforma, a reusit sa scape de 325 kilograme, de exemplu.

VW Touareg - Poze Spion

VW Touareg - Poze Spion

VW Touareg - Poze Spion

VW Touareg - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze VW Touareg - Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 6 Iunie 2017