Mai este putin pana renunta de tot la camuflaj, dar pana atunci uite aici sa-ti faci o idee despre viitorul BMW Seria 5 Touring

Mai este putin pana renunta de tot la camuflaj, dar pana atunci uite aici sa-ti faci o idee despre viitorul BMW Seria 5 Touring
  • Noul BMW Seria 5 Touring a fost suprins in timp ce era testat
  • Design-ul a ramas in mare la fel ca si cel al actualei generatii
  • Noua Serie 5 Touring este bazata pe platforma CLAR folosita si la actuala Serie 7
Distribuie pe Facebook

Viitorul BMW Seria 5 Touring a fost zarit din nou in timp ce era testat pe drumurile publice, de aceasta data purtand mai putin camuflaj ca niciodata.

Fanii marcii bavareze asteapta cu nerabdare Salonul Auto de la Paris, acolo unde nemtii sunt asteptati sa debuteze cu cea mai noua generatie a Seriei 5. Intre timp insa, constructorul german a scos in teste varianta Touring, care a fost surprinsa purtand putin camuflaj care sa ii ascunda liniile importante.

2017 BMW Seria 5 Touring

Desi din cate se poate observa din aceste fotografii, design-ul a ramas in mare la fel, noua Seria 5 Touring se pare ca va fi ceva mai lunga decat actuala generatie. Acesta modificare a ampatamentului se va traduce in mai mult spatiu interior, in special pentru pasagerii din spate, si probabil mai mult spatiu de depozitare in portbagaj.

2017 BMW Seria 5 Touring

In timp ce la exterior viitorul model nu prezinta modificari majore, noutatile nu inceteaza sa apara sub caroserie. Aici regasim platforma CLAR, folosita deasemenea la noua Seria 7, care din start ar trebui sa vina cu 100 de kilograme in minus si cu o crestere considerabila a eficientei si performantei noului Touring.

2017 BMW Seria 5 Touring2017 BMW Seria 5 Touring

In ceea ce priveste gama de motorizari, aceasta s-ar putea sa ramana la fel ca si pana acum, cu singura mentiune ca deocamdata nu se stie exact daca viitoarea Serie 5 Touring va beneficia de o varianta M.

2017 BMW Seria 5 Touring

Daca intr-adevar acest lucru se va intampla, BMW-ul va ataca mai mult ca sigur Mercedes-ul AMG E63 Estate cu cei peste 600 de cai putere si pentru prima data, tractiune integrala xDrive, ai noii Serii 5 Touring.

2017 BMW Seria 5 Touring

Dupa cum spuneam mai sus, noua Serie 5 este asteptata sa debuteze la Salonul Auto de la Paris de la finalul acestei luni, iar varianta Touring va fi prezentata oficial, cel mai probabil la inceputul anului viitor.

Sursa foto: Motor1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze 2017 BMW Seria 5 Touring
mai multe